MENÜ

Manchester United, Chelsea derken Bayern Münih'ten rekor teklif!

Manchester United, Chelsea ve Liverpool'un peşinden koştuğu Premier Lig yıldızı, Avrupa devinin radarına girdi. Yıldız oyuncunun ülkesinden ayrılmak konusunda nasıl bir karar vereceği merak konusu olurken kulübüne sunulan rekor ücrete "hayır" denilmeyeceği konuşuluyor.

Manchester United, Chelsea derken Bayern Münih'ten rekor teklif!

Son 10 yılın en kötü sezonunu geçirse de Bundesliga'da mutlu sona zor ulaşmayı başaran Bayern Münih şampiyonluğun hemen ardından gelecek sezonun çalışmalarına başladı. Hem teknik kadroda hem de transferler üzerine girişimlerde bulunan Bayern'de transfere rekor ücret hazırlıkları başladı.

Haberin Devamı

Sezona Julian Nagelsmann ile başlayan ardından Mart ayında Thomas Tuchel'i göreve getiren Bayern Münih ligde sıkınıtılı günlerden geçerken Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda etti.

Manchester United, Chelsea derken Bayern Münihten rekor teklif

SON NEFESTE

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Manchester City'e elenen Bayern Münih kötü gidişatına ligde de devam etti. Üst üste puan kayıpları yaşayan Bayern Münih bitime bir maç kala da evinde Leipzig'e 3-1 yenilerek liderliği kaybetmiş ve ipleri tamamen Borussia Dortmund'a bırakmıştı. Sarı siyahlılar evinde Mainz'i ağırlarken Bayern de Köln deplasmanına gitti. Birçok hikayenin yaşandığı iki maçta Dortmund rakibi ile 2-2 berabere kalırken Bayern de Köln'ü 89'da Musiala'nın attığı golle 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

GÖREVLERİNE SON VERİLDİ

Yaşanan sıkıntılı sezonun ardından Bayern Münih yönetimi tarafından daha şampiyonluk kutlamasına çıkmadan sportif direktör Hasan Salihamidzic ve kulüp CEO'su Oliver Kahn'ın görevine son verildi. Kahn yerine göreve Jan-Christian Dreesen getirildi.

Manchester United, Chelsea derken Bayern Münihten rekor teklif

THOMAS TUCHEL'DEN REKORLUK TELEFON

Gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara Bayern'de teknik adamın Thomas Tuchel'in istekleri doğrultusunda çalışmalara başlanacak. Tuchel'in en çok istediği isimlerden biri Declan Rice.

Şu ana kadar Lucas Hernandez'i 80 milyon Euro ödeyerek transfer eden Bayern Münih kendi bonservis bedeli rekorunu kırmıştı. İngiliz orta saha ile Premier Lig'in devleri de ilgilenirken Daily Mail'in yaptığı habere göre Alman devi oyuncu için yaklaşık 95 milyon Sterlin (109 milyon Euro) ödemeye hazır ve oyuncu ile Thomas Tuchel telefonda konuştu. Santrafor da almak için girişimlerde bulunan Bayern Münih'in dev transferde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Manchester United, Chelsea derken Bayern Münihten rekor teklif

YORUM YAZ