MENÜ

Angel Di Maria'nın yeni takımı resmen açıklandı!

Juventus ile olan sözleşmesinin sonuna gelmesiyle takımdan ayrılan ve ismi Galatasaray ile de anılmış olan Angel Di Maria'nın yeni takımı resmen açıklandı.

Angel Di Maria'nın yeni takımı resmen açıklandı!

Juventus'tan ayrılan Angel Di Maria'nın yeni takımı resmen açıklandı. Arjantinli yıldız, yeni kulübüyle resmi sözleşmeyi imzaladı.

Haberin Devamı

KONTRATI SONA ERMİŞTİ

2015'in yaz transfer döneminde 63 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'dan PSG'ye transfer olan Angel Di Maria, geçtiğimiz yaz Fransız ekibi ile sona eren sözleşmesinin ardından Juventus kadrosuna katılmıştı.

Angel Di Marianın yeni takımı resmen açıklandı

Juventus'ta geçirdiği tek sezonda 40 maçta 8 gol, 7 asistlik önemli bir skor katkısı yapan 35 yaşındaki yıldız, İtalyan ekibiyle imzaladığı 1 yıllık sözleşmenin sona ermesiyle takımdan ayrılmıştı.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELMİŞTİ

Angel Di Maria'nın ismi geride kalan sezonun devre arasından bu yana Süper Lig'den Galatasaray ile anılıyordu. Arjantinli yıldız için yaz transfer döneminde bir hamle yapılacağı ifade edilmekteydi fakat Sarı-Kırmızılılar'ın transferdeki rotası değişim göstermişti.

Haberin Devamı

BEKLENEN İMZA GELDİ!

Angel Di Maria'nın ismi Juventus'tan ayrıldıktan sonra bir süre Barcelona ile de anılmıştı fakat kendisine en ciddi talip olarak eski takımı Benfica gösteriliyordu.

Angel Di Marianın yeni takımı resmen açıklandı

Benfica, 2007-10 yılları arasında Avrupa'daki ilk durağı olarak takımın formasını giyen Arjantinli oyuncunun kadroya katıldığını resmen açıkladı.

 

Angel Di Marianın yeni takımı resmen açıklandı

YORUM YAZ