MENÜ

Alex Telles, Cristiano Ronaldo ile yeniden bir arada! Anlaşma tamam

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, bonservisi Manchester United'da bulunan Galatasaray'ın eski yıldızlarından Alex Telles'in transferinde mutlu sona ulaştı.

Alex Telles, Cristiano Ronaldo ile yeniden bir arada! Anlaşma tamam

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Alex Telles'in yeni takımı belli oldu. Bonservisi Manchester United'da bulunan Brezilyalı yıldızın da yeni durağı Suudi Arabistan oldu. Hem Manchester United hem de Alex Telles, Al Nassr ile anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Al Nassr, Alex Telles transferini başarıyla noktaladı. Bu transfer karşılığında Manchester United, 4 milyon Pound artı bonuslar şeklinde bir ödeme alacak.

Suudi Arabistan'a transfer olan yıldızlar furyasına katılan Alex Telles ise Al Nassr'dan 7 milyon Euro artı bonuslar şeklinde bir yıllık ücret kazanacak.

Alex Telles, Cristiano Ronaldo ile yeniden bir arada Anlaşma tamam

Brezilyalı oyuncu, Manchester United döneminden takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile de Al Nassr'da bulumuş olacak. Ocak 2014'te Gremio'dan Galatasaray'a transfer olan Alex Telles, 2015-16 sezonunu Inter'de geçirdikten sonra Sarı-Kırmızılılar'dan 7.35 milyon Euro bonservis ücretiyle Porto'ya transfer olmuştu. 2020'de 15 milyon Euro bonservis ücretiyle Manchester United kadrosuna katılan Telles, geride kalan sezonu ise Sevilla'da kiralık olarak geçirmişti.

Haberin Devamı

 

Alex Telles, Cristiano Ronaldo ile yeniden bir arada Anlaşma tamam

YORUM YAZ