MENÜ

Transfer | Yeni Onyekuru Gana'dan geliyor!

Avrupa transfer piyasasının yakın zamanda hareketlenecek olması nedeniyle Süper Lig kulüpleri de transfer listelerini kalabalık hale getirmenin planlarını yapıyor. Biz de Fanatik Gazetesi olarak Avrupa’nın potansiyelli, Süper Lig’e uygun ve ucuz futbolcularını üç kritere toplayarak sizler için hazırladık. Ve karşınızda Süper Lig takımlarının transfer etmek için zorlanmayacağı futbolculardan oluşan listenin son bölümü… (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Ibrahim Sadiq: Gana genç yaş milli takımlarının da formasını giyen 21 yaşındaki Ibrahim Sadiq, 3 yıldır Danimarka Ligi’nde Nordsjaelland’ın formasını giyiyor. Oyun tarzı olarak Galatasaray’da oynayan Henry Onyekuru’ya benzeyen Ibrahim Sadiq, bu sene 18 maçta 2 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı. 600 Bin Euro piyasa değeri bulunan 21 yaşındaki sağ kanat forvetin kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Alfred Mensah: Arnavutluk Ligi’nde Skenderbeu takımında oynayan 21 yaşındaki Ganalı forvet Alfred Mensah; hızı, fiziği ve sırtı dönük oynayabilmesi nedeniyle Süper Lig takımları için iyi bir forvet alternatifi oluşturuyor. Bu sezon 34 maça çıkan ve 11 gol atıp 7 de asist yapan Mensah’ın sözleşmesi gelecek sene sonunda sona eriyor.

Georgi Rusev: Bulgaristan Ligi’nde CSKA 1948 takımının en genç yeteneklerinden olan 22 yaşındaki sağ kanat Rusev, bu sene 22 maçta attığı 4 gol ve yaptığı 6 asistle dikkatleri üzerine çekiyor. Futbol altyapı eğitimini İspanya’da alan çift ayaklı futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek. Rusev’in güncel piyasa değeri ise 250 Bin Euro.

Mahir Emreli: Azerbaycan Ligi’nde gol krallığında oturan Azeri futbolcu Mahir Emreli, uzun boyu ve çevikliğiyle dikkat çekiyor. Qarabag takımında oynayan ve bu sene 30 maçta 21 gol atıp 5 de asist yapan Mahir Emreli’nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sol ayağını kullanan 23 yaşındaki futbolcu Azerbaycan Milli takımının formasını 26 maçta sırtına geçirdi. Süper Lig takımları için forvet bölgesinde iyi bir alternatif olabilir.

Haberin Devamı

Octavian Popescu: Romanya Ligi’nin en köklü takımlarından birisi olan Steaua Bükreş forması giyen 18 yaşındaki Octavian Popescu’nun adını bir sakatlık yaşamazsa uzun bir süre duyacağız gibi. Henüz 18 yaşında olan sol kanat oyuncusu bu sene 33 maçta forma giyerken gol atıp 7 de asist yaparak değerini katladı. Her iki ayağını da kullanabilen futbolcunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken futbolcunun günlük piyasa değeri 700 bin euro olarak görülüyor. Süper Lig takımları elini çabuk tutabilirse bu futbolcuyu maksimum 2 Milyon Euro bedel karşılığında kadrosuna katabilir.

Mihajlo Banjac: Sırbistan Ligi’nin en potansiyelli merkez orta sahalarından birisi olarak gösterilen Mihajlo Banjac kulübü FK TSC ile bu sene çıktığı 40 maçta 6 gol atıp 14 De asist yaptı. 2023’e kadar takımıyla sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki solak orta sahanın güncel piyasa değeri 600 bin euro.

Haberin Devamı

Deni Juric: Avusturalya doğumlu Deni Juric bu sene Hırvatistan Ligi’ne damga vuran isimlerden birisi oldu. Oyun tarzı olarak eski Beşiktaşlı Filip Holosko’Yu anımsatan Juric bu sene Hırvatistan Ligi’nde Sibernik takımının formasıyla 29 maçta 11 gol atıp 3 asist yaparak adından söz ettirdi. 600 Bin Euro güncel piyasa değeri bulunan futbolcunun kulübüyle 2022’ye kadar kontratı devam ediyor.

Djordje Ivanovic: Slovenya Ligi’Nde NK Olimpija takımında oynayan 25 yaşındaki sol kanat Ivanovic’in kulübüyle sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor. Her iki kanatta da oynayabilen Sırp futbolcu bu sezon 39 maçta 12 gol atarken 8 de asist katkısı sağladı. 800 Bin Euro güncel piyasa değeri bulunan futbolcu daha önce 1 kez Sırbistan Milli takımının da formasını giydi.

Johan Hove: Norveç genç yaş gruplarının tamamında milli takım formasını giyen Johan Hove henüz 20 yaşında ve Norveç futbolunun geleceklerinden birisi olarak görülüyor. 900 Bin Euro piyasa değeri bulunan merkez orta saha oyuncusunun kulübü Stromsgodset ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunurken, futbolcunun hücumu seven oyun anlayışı onu rakiplerinden ayırıyor.

Haberin Devamı

Obren Cvijanovic: Bosna Hersek Ligi’nde Velez Mostar’da oynayan 26 yaşındaki sağ kanat Obren Cvijanovic, oyun tarzı olarak Tyler Boyd’u anımsatıyor. Sağ kanatta oynayan futbolcu bu sene 25 maçta 11 gol 2 asistlik katkı sağlarken kulübüyle sözleşmesi 2023’e kadar devam ediyor. 400 Bin Euro güncel piyasa değeri bulunan futbolcunun transferi için Süper Lig kulüplerinin zorlanma ihtimali oldukça düşük.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ