MENÜ

Transfer | Süper Lig'e yeni Burak Yılmaz!

Transfer haberi: Misli.com 2. Lig ve 3. Lig'i yakından takip eden ve bir dönem Sancaktepe FK'nin sportif direktörlük görevini üstlenen Yakup Ateş, editörümüz Necati Albayrak'ın sorularını yanıtladı. Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri ön plana çıkaran Yakup Ateş, şu an alt liglerde oynayan ve Süper Lig'e transfer olma ihtimali olan oyuncuları Fanatik TV'ye açıkladı.

Süper Lig'e genç yetenekler geliyor! Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'den Adana Demirspor'a kiralanan İsmail Yüksek, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu gibi isimleri ön plana çıkaran, alt ligleri yakından takip eden ve bir süre Sancaktepe FK'nin sportif direktörü olan Yakup Ateş, Süper Lig'in yeni yıldızları olabilecek isimleri editörümüz Ömer Necati Albayrak'a açıkladı.

Haberin Devamı

Afjet Afyonspor'un 2002 doğumlu oyuncusu Seyfettin Anıl Yaşar ile söze başlayan Yakup Ateş, Çorumspor'un 2001 doğumlu sol beki Nafican Yardımcı, Bucaspor'un 2000 doğumlu forvet oyuncusu Oğuz Aydın, Alanya Kestelspor'un 2002 doğumlu merkez orta saha oyuncusu Buluthan Bulut gibi isimleri değerlendirdi.

MİSLİ.COM 2. VE 3. LİG HAFTANIN MAÇ ÖZETLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Birçok ismi gündeme alan Yakup Ateş, Süper Lig'de forma giyme şansı yüksek olan bu genç oyuncuların hangi yönleriyle diğer oyunculardan ayrıldığına da dikkat çekti.

Yakup Ateş, Süper Lig'in yeni Burak Yılmaz'ı ve Yusuf Şimşek'i olabilecek iki ismi de açıkladı.

YORUM YAZ