MENÜ

Transfer savaşlarına sebep olan futbolcular!

Süper Lig’de takımların eksik noktalarını kapatmak için transferde benzer oyunculara yönelmeleri zaman zaman krizlere yol açıyor. Dört büyük takım olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un aynı oyunculara duyduğu ilgiler olduğu zamanlarda ise ortaya transfer savaşları çıkıyor. Biz de 2021-2022 sezonunda adı en az 2 büyük takımla anılan futbolcuları sizler için listeledik… Bakalım bu transfer savaşlarında hangi takım psikolojik üstünlük sağlayacak? (HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL)

Kaan Ayhan: Bonservisi Sassuolo’da bulunan 26 yaşındaki stoper Kaan Ayhan’ın bu sezon Süper Lig’e transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Futbolcuyla Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş ilgileniyor.

Haberin Devamı

Alessane Ndao: Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük takımında oynayan 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Alessane Ndao ile; Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe ilgileniyor.

Rachid Ghezzal: Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta şampiyonluğun mimarlarından olan asist makinası Rachid Ghezzal ile Beşiktaş’ın yanı sıra Galatasaray’da ilgileniyor.

Gedson Fernandes: Geçtiğimiz sezon Benfica takımından kiralık olarak ligimizde Galatasaray forması giyen ve büyük beğeni toplayan Gedson Fernandes ile hem Galatasaray hem de Beşiktaş, yeni sezon için ilgileniyor.

Marko Arnautovic: Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin aynı anda ilgilendiği futbolcu olan Avusturyalı 32 yaşındaki forvet oyuncusunun, Çin Ligi takımlarından SH Port ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Alioski: Leeds United ile olan sözleşmesi sona eren ve serbest statüde bulunan 29 yaşındaki Kuzey Makedonyalı sol bek oyuncusu ile aynı anda; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ilgileniyor.

Visca: Süper Lig’in en tecrübeli yabancı oyuncusu olan Edin Visca ile hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor ciddi şekilde ilgileniyor. 31 yaşındaki Bosnalı futbolcunun yeni takımı ise merakla bekleniyor.

HABER: NİHAT UZEL

YORUM YAZ