MENÜ

TRANSFER | Mert Çetin resmen Hellas Verona'da

Hellas Verona, 23 yaşındaki Mert Çetin'i satın alma opsiyonlu bir sezon kiralık olarak kadrosuna kattı. Verona ekibi, sezon sonunda Mert Çetin için satın alma opsiyonunu kullanması halinde, Roma'nın belli bir ücret karşılığında oyuncuyu geri alma opsiyonu bulunuyor.

TRANSFER | Mert Çetin resmen Hellas Verona'da

Serie A takımlarından Roma, kadrosundaki milli futbolcu Mert Çetin’i, bir yıllığına Hellas Verona takımına kiraladı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı başkent ekibinden yapılan yazılı açıklamada, Mert Çetin’in haklarının geçici olarak Hellas Verona takımına devredildiği, milli oyuncunun 30 Haziran 2021 tarihine kadar Hellas Verona’da forma giyeceği bildirildi.

İki kulüp arasındaki anlaşmanın, oyuncunun satın alma bedeli de olmak üzere karşılıklı opsiyonlar sunduğu da belirtildi.

Roma’ya geçen sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer olan 23 yaşındaki savunmacı, geçen sezon 6 maçta forma giyme şansı bulmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp, açıklamasında ayrıca Çetin’e başarılar diledi.

Milli futbolcunun yeni takımı Hellas Verona da yeni sezondaki ilk transferini "Hoş geldin Mert Çetin" şeklinde duyurdu. Açıklamada, Çetin’in, Roma’dan satın alma opsiyonuyla kiralandığı ifade edildi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ