MENÜ

Transfer Haberleri | Sözleşmesi Bitecek Forvetler..

Transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala bir çok önemli futbolcunun da 30 Haziran 2021 tarihinde sözleşmesi sona erecek ve serbest statüde bir oyuncu olacak. Biz de Avrupa Liglerinde oynayan ve sözleşmeleri sona erecek olan Süper Lig’e en uygun maliyetli futbolcuları sizler için hazırladık. Ve karşınızda sözleşmesi bitecek forvet oyuncuları… (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Kevin Gameiro: 2018 yılından beri Valencia’da oynayan 34 yaşındaki Fransız Forvet oyuncusu Gameiro boşa düşüyor! Bu sezon 27 maçta 4 gol atıp 1 de asist yapan forvet oyuncusuyla Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor.

Haberin Devamı

Danny Welbeck: Brighton’la 1 yıllık sözleşme imzalayan ve bu sene kontratı sona erince takımdan ayrılan İngiliz forvet Welbeck ile Fenerbahçe ve Trabzonspor yakından ilgileniyor. 30 yaşındaki İngiliz santrafor bu sene 24 maçta 6 gol atarken 3 de asist yapma başarısı gösterdi.

Britt Assombalonga: 2017 yılından beri Middlesbrough takımının formasını giyen ve takımın da kaptanlığını yapan Assombalonga, 4 yıl aradan İngiliz ekibiyle yollarını ayırıyor. 28 yaşındaki Kongolu futbolcu bu sene 32 maçta forma giyerken 5 gol atmayı başardı.

Valere Germain: Bu sezon 32 maçta 3 gol atıp 1 de asist yapan Germain’le Galatasaray’ın ilgilendiği konuşuluyor. 2017 yılından beri Fransa Ligi takımlarından Marsilya’nın formasını giyen 31 yaşındaki forvet oyuncusunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Vladyslav Kulach: Süper Lig’de bir dönem Eskişehirspor’da da forma giyen Kulach, sonunda kendisini kanıtladı. 28 yaşında Ukrayna Ligi’nde Vorskla Poltava takımında oynayan ve bu sene Ukrayna Ligi’ni gol kralı olarak tamamlayan Kulach’ın sözleşmesi sona eriyor. Kulach bu sene 22 maçta 17 gollük katkı sağladı.

Stevan Jovetic: 2017 yılındanberi Monaco forması giyen 31 yaşındaki Karadağlı forvet oyuncusu Jovetic’in sözleşmesi sona eriyor. Futbolcuyla Fenerbahçe ve Beşiktaş yakından ilgilenirken, futbolcunun Monaco’yla devam etme olasılığı üzerinde pek durulmuyor. Jovetic bu sene çıktığı 33 maçta 7 gol atıp 1 de asist yapma başarısı gösterdi.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ