MENÜ

Transfer Haberleri | Sözleşmesi bitecek defans oyuncuları!

2021-2022 transfer döneminin resmen açılmasıyla beraber Süper Lig takımları da kadro planlamalarını gerçekleştirmek adına çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Süper Lig kulüpleri FFP ile başlarını belaya sokmamak adına genellikle düşük maliyetli, kiralık ya da sözleşmesi biten oyuncuları renklerine bağlamaya çalışıyor. Biz de önümüzdeki 15 gün içinde Süper Lig takımlarına transfer olması muhtemel savunma oyuncularını sizler için hazırladık. (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Steven Caulker: Geçtiğimiz sezonu Alanyaspor’da tamamlayan 29 yaşındaki İngiliz stoper Steven Caulker ile Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon 37 maçta forma giyen ve 4 gol atıp 2 de asist yapan Caulker, 2 buçuk yıl boyunca Alanyaspor forması giydi.

Haberin Devamı

Ezgjan Alioski: Son 3 yıldır İngiltere’de Leed United takımının formasını giyen 26 yaşındaki Kuzey Makedonyalı sol bek Alioski’yle Trabzonspor ve Galatasaray yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon 38 maça çıkan ve 3 gol atıp 3 de asist yapan Alioski’nin yeni sezonda formasını giyeceği takım Euro 2020’den sonra belli olacak.

Jonas Svensson: 2017 yılından beri Az Alkmaar takımının sağ beki olan Norveçli Svensson ile Beşiktaş yakından ilgileniyor. 28 yaşındaki Norveçli sağ bek oyuncusu Svensson, geçtiğimiz sezon 24 maçta forma giyerken 4 de asist yaptı.

Nikola Maksimovic: 5 yıldır formasını giydiği Napoli ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Sırp stoper Nikola Maksimovic ile Fenerbahçe yakından ilgileniyor. Geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giyen Maksimovic’in hangi takıma transfer olacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Patrick van Aanholt: 2017 yılından beri Crystal Palace takımında forma giyen Hollandalı sol bek van Aanholt ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor yakından ilgileniyor. Bu sezon 23 maça çıkan Hollandalı sol bek oyuncusunun hangi takıma transfer olacağı ise Euro 2020’den sonra belli olacak.

Nicolas N'koulou: Bu sezon Torino formasıyla 20 maça çıkıp 1 de gol atan 31 yaşındaki Kamerunlu stoper N’kolou ile Beşiktaş ve Trabzonspor yakından ilgileniyor. 2017 yılından beri Torino formasını giyen N’koulou tecrübesiyle bir çok takıma büyük katkı sağlayabilir.

Shkodran Mustafi: 2016 yılında Arsenal’e 41 milyon euro bedelle transfer olan Mustafi, aradan 5 yıl geçmesinin ardından istenmeyen adam ilan edildi. Schalke ile 6 aylık sözleşme imzalayan ve Bu sene toplam 22 maça çıkıp 1 de gol atan 29 yaşındaki Alman stoper Mustafi, yeni gideceği takımla çıkış yakalamak istiyor. Mustafi’yle Fenerbahçe yakından ilgileniyor.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ