MENÜ

Transfer Haberleri | Galatasaray'a genç forvet!

Avrupa Ligi’nin ucuz ve potansiyelli futbolcularını hazırladığımız listenin üçüncü bölümüyle karşınızdayız. Süper Lig’den düşük kalitedeki ligleri sizler için analiz ederek Süper Lig takımlarının transfer etmesi en muhtemel futbolcuların detaylı performansını sizlerle buluşturuyoruz. Transfer gündeminin yoğunlaşmaya başlayacağı Süper Lig’de bu futbolcular hem ekonomik olarak hem de performans olarak fark yaratabilir! (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Victor Boniface: Norveç Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Bodo Glimt takımının forvet oyuncularından olan 20 yaşındaki Victor Boniface, 1.89 boyunda ve güçlü fiziğinin yanı sıra atletik özelliği ve bitiriciliğiyle de dikkat çekiyor. Galatasaray’ın da transfer listesinde olan ve Galatasaray’ın renklerine katmak istediği Boniface’nin kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 500 bin Euro olarak belirlenen Nijeryalı futbolcu bu sezon 3 Avrupa Ligi maçında 2 gol atıp 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Marokhy Ndione: İsveç Ligi’nde Elfsborg takımında oynayan 21 yaşındaki İsveçli santrafor Marokhy Ndione, büyük potansiyeliyle dikkat çekiyor. Bu sezon 8 karşılaşmada oynayan ve 4 gol 2 asistlik katkı sağlayan futbolcunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 250 bin euro olan futbolcu, İsveç U2 takımında da oynarken tarz olarak Lukaku’yu andırıyor.

Gaius Makouta : Bulgaristan Ligi’nde kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Braga’da olan Makouta, önlibero mevkisinde oynamasına rağmen hücuma katkılarıyla dikkat çekiyor. Kongo Cumhuriyeti milli takımının da formasını giyen Makouta, bu sezon Bulgaristan Ligi’nde Beroe takımının formasıyla 28 maçta oynayan futbolcu 9 gol atıp 3 asist yaparken güncel piyasa değeri 700 bin euro. Süper Lig takımları için muhteşem bir potansiyeli olan futbolcunun kulübü Braga ile 2023’e kadar kontratı bulunuyor.

Haberin Devamı

Milan Makaric: Sırbistan Ligi takımlarından Radnik takımında oynayan ve Sırbistan Süper Ligi’nin en çok gol atan futbolcusu Makaric, bu sezon 39 maçta 27 gol ve 9 asistlik katkı sağlarken tam 36 gole direkt katkı sağladı. 25 yaşında olan ve her iki ayağını da kullanabilen Makaric’in kulübüyle 1 yıllık devam eden sözleşmesi bulunurken, güncel piyasa değeri ise 1 Milyon Euro.

Patryk Szysz: Polonya Ligi’nde Zeglebie Lebin takımında oynayan 23 yaşındaki Patryk Szysz, ligimizde de daha önce oynayan bir başka Polonyalı Kamil Grosicki’ye oyun olarak çok benziyor. Bu sezon 32 maçta oynayan ve 8 gol 3 asistlik katkı sağlayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. 400 bin euroluk güncel piyasa değeri olan Szysz sol ayağını kullanıyor.

Almedin Ziljkic: Bosna Hersek Ligi’nde Banya Luka takımında oynayan 25 yaşındaki Almedin Zilijkic, hücum yönü oldukça kuvvetli olan bir sol kanat oyuncusu. Kulübüyle 2022 yılına kadar söyleşmesi bulunan futbolcu bu sene 32 maçta 9 gol 10 asistlik katkıyla oynarken, güncel piyasa değeri ise 500 bin euro. Zilijkic aynı zamanda ilk kez bu sene Bosna Hersek milli takımının da formasını giymeyi başardı.

Haberin Devamı

Ivan Mesik: Danimarka liginde Nordsjaelland takımında oynayan 19 yaşındaki stoper Ivan Mesik, başarılı oyunuyla bir çok Avrupa kulübünün de radarına girdi. Slovakya u21 milli takımında da oynayan 1,86 boyundaki kuvvetli stoper iki ayağını da kullanırken, bu sezon kulübüyle 25 maçta şans elde etti ve 1 de asist yaptı. Aynı amanda sol bekte de oynayabilen 19 yaşındaki genç savunmacının kulübüyle 2024 yılına kadar kontratı bulunurken güncel piyasa değeri 700 bin euro olarak görülüyor.

Catalin Itu: Romanya Ligi’ne damga vuran orta saha oyuncularından birisi olan ve Hagi’nin futbol akademisinde futbola başlayan Catalin Itu, Romanya Ligi’nde forma giyerken kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Bu sezon 27 maçta 3 gol ve 3 asistlik katkı sağlayan merkez orta saha Romanya milli takımının da aday kadrosunda kendisine yer buldu.21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 800 bin euro.

Liste devam edecek…

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ