MENÜ

Transfer haberleri | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Beşiktaş'ta Aboubakar, Ghezzal ve Rosier'in takımda kalması için çalışmalar devam ederken siyah beyazlılar gündemine aldığı isimler için de harekete geçti. Galatasaray'ın yeniden gündemine aldığı Boupendza'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor ise Gervinho ve Bruno Peres'ten sonra bir diğer bombayı da Koita ile patlatacak. Fenerbahçe cephesinde ise Ali Koç'un dünkü açıklamalarında dikkat çektiği fırsat transferi Marcelo, Real Madrid'den ayrılmaya hazılanıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini ve detaylarını sizler için derledik.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor... Günün öne çıkan transfer haberleri sizlerle buluşuyor:

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Teknik Direktör Sergen Yalçın, yeni sezon planlaması için bu hafta bir araya gelecek. Aboubakar, Ghezzal ve Rosier'in takımda kalması için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Diego Costa, Mandzukic ve Benteke için de dört koldan saldıracak

Ara transfer döneminde de Galatasaray'ın gündeminde olan Boupendza, yine sarı kırmızılı ekibin gündeminde. Galatasaray'daki tüm başkan adayları, Hatayspor'un gol kralıyla anlaşma sağlayarak seçimde bunu koz olarak kullanmak için çalışıyor.

Trabzonspor, Gervinho ve Bruno Peres ile transfer penceresini açtı. Bordo mavililer, transferde bir diğer bombayı da Koita ile patlatacak. Koita, Trabzonspor'un verdiği özel program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, dün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ali Koç'un açıklamlarında dikkat çektiği fırsat transferi Marcelo, İspanyol devi Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan sol bek için tüm şartlar zorlanacak.

YORUM YAZ