MENÜ

Transfer Haberleri | Avrupa'da oynayan Süper Lig için en uygun transfer adayları…

Avrupa’da liglerin yavaş yavaş sona ermelerinin ardından transfer için takımlar kollarını sıvamaya başladı. Temmuz ayında başlayacak transfer döneminde kulüplerin maddi durumları göz önünde bulundurulduğu zaman genellikle sözleşmesiz oyuncular, kiralık oyuncular ve bonservisi düşük fiyata halledilebilecek oyuncuların transfer edilmesi yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. Biz de fanatik.com.tr olarak Süper Lig’in de kalite olarak altında olan ligleri taradık ve o liglerde fark yaratıp, Süper Lig’de de etkili olabilecek ucuz oyuncuları sizler için hazırladık. Karşınızda Süper Lig’e uygun kelepir yıldızlar! (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Alioune Fall: Bulgaristan Ligi takımlarından PFC Beroe takımında oynayan 26 yaşındaki santrafor Alioune Fall, altyapısını Portekiz Ligi’nde aldığı için iyi bir taktik bilgisine sahip. Senegal doğumlu forvet oyuncu, oyun tarzı olarak Aaron Boupendza’ya benzerken, gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. 24 maçta 9 gol, 6 asistlik katkıya oynayan Senegalli forvetin piyasa değeri 350 bin euro.

Haberin Devamı

Ardit Hoxhaj: Arnavutluk birinci liginde yer alan KF Vllaznia takımında forma giyen sol kanat forvet oyuncusu Ardit Hoxhaj, bu sezon Arnavutluk’a damga vurdu. Sezon başında takımının kadrosuna katılan ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu bu sezon 34 karşılaşmada 13 gol atarken, 3 de asist yapmayı başardı. 26 yaşında olan genç futbolcu, Arnavutluk genç yaş milli takımlarında da forma giymişti.

Remzifaik Selmani: Kuzey Makedonya Ligi’nde Renova takımıyla bu sezon iyi bir performans gösteren 24 yaşındaki sol kanat Remzifaik Selmani, Süper Lig’de Edin Visca etkisi yaratabilecek bir potansiyele sahip. Makedonya genç yaş milli takımlarının da formalarını giyen Selmani, bu sezon 25 maçta şans bulurken 8 gol, 6 asistlik katkıyla oynadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcunun güncel piyasa değeri 300 bin euro.

Haberin Devamı

Virgil Ghita: Romanya’da Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi’nin sahibi olduğu Fc Viitorul kulübünün savunmasının kilit ismi olan Virgil Ghita, yeni bir Popescu olma yolunda ilerliyor. 22 yaşındaki stoper oyuncusu Romanya Milli takımının aday kadrosunda da yer alırken, kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 14 maçta takımının formasını giyen Ghita’nın piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Lazar Tufegdzic: Sırbistan Ligi’ne bu sene Spartak formasıyla damga vurarak tam 22 gole direkt etki eden Lazar Tufegdzic, Süper Lig’e gelmesi durumunda fark yaratabilecek bir oyun anlayışına sahip. Modern futbolun aranan ofansif orta sahası özelliklerini taşıyan 24 yaşındaki Sırp futbolcunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 34 maçta 14 gol atıp 8 asist yapan Tufegdzic’in güncel piyasa değeri 1 milyon 800 bin euro olarak belirlendi. Tufegdzic, bu sezon ilk kez Sırbistan Milli takımında da şans buldu.

Marko Divkovic: Slovakya 1. Lig’i takımlarından Dunajska Streda’nın formasını giyen Marko Divkovic, 21 yaşında olmasına rağmen Slovakya Ligi’ne damga vurdu. Hırvatistan’da doğan ve ülkesinin genç yaş milli takımında da oynayan Marko Divkovic, sol ayağını kullanırken forvet pozisyonunda oyynuyor. Kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç yetenek bu sezon çıktığı 34 karşılaşmada 13 gol atarken 8 de asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Nardin Mulahusejnovic: Slovenya Ligi’nde attığı gollerle takımı FC Koper’i ligde tutmayı başaran Nardin Mulahusejnovic, 23 yaşında ve Bosna Hersek’te dünyaya geldi. Bosna Hersek futbolunda yeni Edin Dzeko olarak gösterilen 23 yaşındaki 1.90’lık santrafor, bu sezon 33 karşılaşmada 15 gol atarken 2 de asist yapmayı başardı. Mulahusejnovic’in güncel piyasa değeri 500 bin euro olarak görülürken futbolcunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Joshua Kitolano: Norveç Ligi’nde Odds BK takımının formasını giyen Kongo asıllı Norveçli futbolcu Joshua Kitolano henüz 19 yaşında ve geleceği oldukça parlak bir isim. Norveç’in tüm yaş genç takımlarında oynayan Kitolano ile Fransa’dan da ilgilenen takımların olduğu bilinirken merkez orta sahada çift yönlü oyun kurabilen futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

Haberin Devamı

Alieu Fadera: Slovakya Ligi’nde Pohronie takımında oynayan Gambiya doğumlu Alieu Fadera, sürati ve atletizmiyle tam bizim ligin futbolcusu. Sol kanatta oynayabilen ve aynı zamanda forvette de şans verilirse değerlendirilebilen Fadera henüz 19 yaşında. Bu sezon 32 maçta şans bulan ve 6 gol atıp 9 da asist yapan Fadera’nın kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Liste devam edecek…

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ