MENÜ

Transfer Haberleri | Avrupa Futbolunda Süper Lig için en uygun transfer adayları

Süper Lig’de ve Avrupa’da transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala taraftarlar da merakla kulüplerine gelecek yeni futbolcuları bekliyor. Fanatik Gazetesi olarak sizler için hazırladığımız “Avrupa Liglerinin ucuz yıldızları” serisinin dördüncü bölümünde yepyeni yüzlerle karşınızdayız. Süper Lig’in sıralama olarak altında yer alan Avrupa Liglerinde oynayan kelepir yıldızlar ve o futbolcuların detaylı analizleri sizlerle buluşuyor… (Nihat Uzel / Fanatik.com.tr)

Dembo Darboe: Sezona Makedonya Ligi’Nde başlayan ve sonrasında Belarus Ligi takımlarından Soligorsk’a transfer olan Dembo Darboe’nin potansiyeli nedeniyle onu uzun vadede Avrupa’da görmemizi sağlayabilir. Oyun tarzı olarak Demba Ba’ya benzeyen Dembo Barboe henüz 22 yaşında ve Gambiya milli takımında da forma giyiyor. Kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 700 bin euro. Bu sene iki farklı takımın formasını giyen Darboe, toplamda 32 maça çıkarken 27 gol atıp 8 de asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Jasir Asani : Arnavutluk Ligi’nde bu sene FK Partizani takımıyla muhteşem bir performansa imza atan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jasir Asanı’nin kulübüyle olan sözleşmesi bu sene sonunda sona eriyor. 30 karşılaşmada şans bulan sağ kanat oyuncusu bu maçlarda 10 gol atıp 8 asistlik katkı sağlarken, Süper Lig takımları için iyi bir alternatif konumunda bulunuyor. Futbolcunun piyasa değeri ise 275 Bin Euro.

Dario Kolobaric: Slovenya Ligi’nde Domzale takımında oynayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Dario Kolobaric’in önemli potansiyeli onu bulunduğu ligde ön plana çıkartıyor. 500 bin Euro piyasa değeri olan ve kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu bu sezon 33 maçta 12 gol atarken 4 de asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

Filip Balaj: Slovakya Ligi’nde Zlate Moravce takımında oynayan ve bu sezon takımıyla 28 maçta 15 gol 2 asistlik katkı sağlayan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Slovakya Milli Takımı’nın da aday kadrosunda yer alıyor. 1.92’lik uzun boyuyla dikkatleri çeken 23 yaşındaki golcü futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecekken, futbolcunun potansiyeli Süper Lig kulüpleri için muhteşem bir fırsat.

Valmir Nafiu: Makedonya Ligi’nde Shkendija takımında oynayan 27 yaşındaki Valmir Nafiu, tecrübesiyle ön plana çıkıyor. Sağ Kanat pozisyonunda oynayan futbolcu bu sezon 33 maçta 6 gol atıp 11 de asist yaparken kulübüyle sözleşmesi bu sene sona eriyor. 200 Bin Euro piyasa değeri bulunan futbolcu daha önce; Apoel, Hamburg ve Basel gibi takımlarda da futbol oynadı.

Petar Bockaj: Bu sezon Hırvatistan Ligi’ne damga vuran futbolculardan birisi olan 24 yaşındaki Petar Bockaj, Süper Lig için büyük yıldız olabilecek potansiyele sahip. Hırvatistan Ligi’nde Osijek takımında oynayan sol kanat oyuncusu bu sene 28 maçta forma giyerken 3 gol ve 10 asistlik katkıyla oynadı. Kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 1.500.000 Euro olarak görülüyor.

Filip Ugrinic: İsviçre Ligi’nde Luzern takımının formasını giyen ve kulübüyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Filip Urgrinic, bu sene fark yaratan performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 Milyon Euroluk uygun bonservisi nedeniyle Süper Lig takımlarının tercih edebileceği Ugrinic bu sezon 30 maçta forma giyerken 5 gol ve 6 asistlik katkıyla oynadı. 1.84 boyundaki futbolcu merkez orta saha pozisyonunda oynuyor.

Haberin Devamı

Aslak Fonn Witry: Sezonun yeni başladığı İsveç Ligi’Nde Djurgarden takımıyla dikkatleri üzerine çeken Aslak Fonn Witry, 12 karşılaşmada 5 gol atarken 1 de asist yapmayı başardı. Bir sağ bek oyuncusuna göre hücum yönü oldukça yüksek olan Norveçli futbolcunun güncel piyasa değeri 1.2 Milyon Euro. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu henüz 25 yaşında ve halen gelişime açık.

Mateusz Szwoch: Polonya Ligi takımlarından Wisla Plock’ta bu sene gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki Mateusz Szwoch, Süper Lig’in oyun tarzına oldukça uygun bir isim. On numara pozisyonunda oynayan Szwoch bu sene 31 maçta attığı 7 gol ve yaptığı 11 asistle dikkatleri üzerine çekti. Kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Haberin Devamı

Liste devam edecek…

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ