MENÜ

Transfer haberi: Inter ve Milan'ın Eljif Elmas yarışı

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Eljif Elmas, Napoli'de sergilediği performansla birçok önemli ekibin dikkatini çekerken özellikle Inter ve Milan'ın Makedon oyuncunun transferi adına rekabet halinde oldukları belirtildi.

Transfer haberi: Inter ve Milan'ın Eljif Elmas yarışı

Eski Fenerbahçeli Eljif Elmas için hareketli bir yaz dönemi geçmesi bekleniyor. Napoli'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, sergilediği performansla Serie A'nın gözde isimlerinden biri haline gelirken özellikle Inter ve Milan'ın kendisi için bir transfer yarışında oldukları belirtiliyor.

Haberin Devamı

Marca'nın haberine göre Milan, Eljif Elmas için devreye girdi. Fakat bu transferi bitirmeleri için ezeli rakipleri Inter'i de alt etmeleri gerekecek.

Şu anda kulüpler arasındaki görüşmelerin başlangıç düzeyinde olduğu ifade ediliyor. Franck Kessie'nin Barcelona'ya gitme ihtimali nedeniyle Milan, Eljif Elmas transferini bitirmek isterken takas ihtimalini de gündeme getirmiş durumda. Eljif Elmas için 35 milyon Euro düzeyinde tahmini bir bonservis konuşulurken Milan'ın Ante Rebic'i takasta teklif edeceği aktarılıyor. Fakat Napoli'nin başkanı De Laurentiis'in takasa sıcak bakmayacağı da tahmin edilmekte.

Haberin Devamı

Inter'de ise Barella'nın Real Madrid ile adının anılması sonrası Eljif Elmas transferi öncelik kazandı. Inter'in Antonio Conte döneminde de Eljif Elmas'ı istediği ve Türkiye'deyken de durumunun yakından takip edildiği biliniyor.

Fenerbahçe transferden gelir elde edecek mi?

Eljif Elmas, 2019'da 16.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye transfer olmuştu. Anlaşma şartlarında Fenerbahçe'nin sonraki transferden payı bulunuyor. Fakat bu, üst sınırıyla değişken bir tutar değil. Fenerbahçe'nin Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak 1.5 milyon Euro bonus alma imkanı bulunuyor.

YORUM YAZ