MENÜ

Transfer haberi: Adana Demirspor'un son bombası Shkodran Mustafi

David Luiz transferini bitiren Adana Demirspor, stopere bir dünya yıldızı daha getiriyor. Lacivert-Mavililer, bonservisi elinde olan tecrübeli savunmacı Shkodran Mustafi için resmi teklif yaptı. Oyuncuyla görüşmeler devam ediyor.

Transfer haberi: Adana Demirspor'un son bombası Shkodran Mustafi

Adana Demirspor’da transfer bombardımanı bitmek tükenmek bilmiyor. 26 yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig’e damga vurmaya hazırlanan Şimşekler; Balotelli, Svensson, Belhanda, Assamblonga gibi flaş transferlerden sonra David Luiz’le de prensip anlaşmasına varmıştı. Güney ekibi savunmanın göbeğine yine bir yıldız getirmek üzere. Hedefteki isim Shkodran Mustafi. Arsenal’den ayrıldıktan sonra Schalke’ye giden ve sezon sonunda biten sözleşmesini yenilemeyen yıldız stoperin bonservisi elinde.

Haberin Devamı

41.5 milyon Euro’luk adam

Arnavut asıllı Alman futbolcunun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin son derece olumlu geçtiği ifade edilirken, transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor. Sampdoria, Valencia, Arsenal ve Schalke gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarının formasını giyen 29 yaşındaki futbolcunun bonservisi için şu ana kadar 41.5 milyon Euro ödendi. Adana Demirspor oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katmak için yoğun mesai içerisinde.

YORUM YAZ