MENÜ

Beşiktaş'ın yıldızlarına övgü: Türkiye'nin en iyisi onlar!

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti. Derbide sergilenen futbolla tat vermeyen Siyah-beyazlılarda gündem transfer... Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konuşulurken, Burak Yılmaz'ın da Lille takımına transferi gündeme geldi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun yeterliliğini ve gündemdeki transfer iddialarını yorumladı.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde gülen taraf 2-0'lık skorla Siyah-beyazlılar oldu. Derbide sergilenen futbolla tat vermeyen Beşiktaş'ta gündem transfer...

Haberin Devamı

Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konuşulurken, Burak Yılmaz'ın da Lille takımına transferi gündeme geldi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Beşiktaş'ın mevcut kadrosunun yeterliliğini ve gündemdeki transfer iddialarını yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Beşiktaş ile ilgili değerlendirme yapan Erman Özgür, "Beşiktaş kadrosunda revizyon şart mı?" sorusu üzerine "Revizyon mecburi. Burak Yılmaz transferi konuşuluyor. Beşiktaş'ın ekonomisi Burak Yılmaz'ı tutmaya yetmeyecek gibi görünüyor. Burak Yılmaz Türkiye'nin en iyi bitirici oyuncusu. Beşiktaş onu kaybederse bonservis bedeli verip santrfor alması lazım. Ama Beşiktaş'ın öyle bir durumu yok. Bütün dünya santrfor arıyor. Onu kaçırmak üzeresin" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş forması giyen Caner Erkin hakkında da değerlendirme yapan Erman Özgür, "Caner Erkin Türkiye'nin en iyi sol beki. Yerine N'Sakala alındı ama o da oynadığı takımlarda kendini çok iyi ispatlamış bir oyuncu değil. Gökhan Gönül ile anlaşıp, anlaşmadığı belli değil. Boateng'i geri gönderiyorsun. Güven satılık... Mesele kimi göndereceğin değil, kimi alacağın. Sergen Yalçın kabul etmese de ben Beşiktaş'ın küçülmeye gideceğini düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ