MENÜ

Transfer | Flaş Balotelli açıklaması: Arızalı!

Balotelli transfer iddiası... Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transferde bombayı patlattı. Teknik Direktör Samet Aybaba, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mario Balotelli'nin transfer listelerinde olduğunu ifade etti. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Belotelli'nin Adana Demirspor'a olası transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, transferde bombayı patlattı. Teknik Direktör Samet Aybaba, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mario Balotelli'nin transfer listelerinde olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Belotelli'nin Adana Demirspor'a olası transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor'un Balotelli'nin transferiyle ilgili girişimlerini yorumlayan Erman Özgür, "Balotelli biraz arızalı ama Samet Aybaba'nın da dediği gibi Adana'da rahat eder. Biraz arızalı ama bu kadar yeteneklisini ancak problemli olursa getirebiliyorsun." dedi.

Balotelli'nin Adana Demirspor'a transfer olması halinde büyük renk katacağını ifade eden Erman Özgür, "Samet hoca bu tip oyuncuların dilinden anlar. Gelirse ses getirir. Sadece gelişiyle değil, performansıyla da ses getirebilir." dedi.

YORUM YAZ