MENÜ

Transfer dönemi ne zaman bitiyor? Transferde son dakika gelişmeleri...

Transfer dönemi ne zaman başlıyor, devre arası transfer dönemi ne zaman bitiyor? Transferde son dakika gelişmeleri... Futbolda 2020-2021 sezonu devre arası tranfser dönemi merakla bekleniyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, devre arası transfer dönemi bugün başladı ve 1 Şubat'ta sona erecek.

Transfer dönemi ne zaman bitiyor? Transferde son dakika gelişmeleri...

Ara transfer dönemi öncesi heyecan dorukta. Futbolseverler merakla başlayacak ara tranfser dönemini bekliyor. Süper Lig'in dört büyükleri ve bir çok kulüp görüşmelerini sürdürdüğü transferlerini ilk günden itibaren açıklamaya başlayacak.

Haberin Devamı

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil döneminin başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu.

Transfer dönemi ne zaman başlıyor? Ne zaman bitiyor?

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda 2020-2021 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini belirledi. Buna göre ikinci transfer ve tescil Dönemi 5 Ocak 2021 (Bugün) tarihinde başlayıp 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecek." denildi.

Süper Lig'de 4 büyüklerin ve diğer kulüplerin yapacağı transferler şimdiden merak konusu...

YORUM YAZ