MENÜ

Transfer dönemi için bedava liste!

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kalırken ekonomik durumu kötü giden Süper Lig temsilcileri için derlediğimiz serbest oyuncu piyasasının ikinci bölümüyle karşınızdayız. Fenerbahç'enin harıl harıl sol bek, Beşiktaş'ın forvet, Galatasaray'ın ise stoper aradığını düşünürsek bu listeden kimin kime uygun olacağına siz karar verin!

Kulüplerimizin ekonomik durumları göz önüne alındığında transfer dönemi için ilk olarak bonservisi elinde olan ve kiralık listesinde bulunan oyuncular öne çıkıyor. Biz de sizlere bonservisi elinde olan, transfer edilmesi muhtemel oyuncuları listeledik!

Haberin Devamı

448 MAÇLIK MİLLİ TECRÜBE

Milan’ın eski sağ beki ve kaptanı olan Ignazio Abate 1 Temmuz 2019’dan beri serbest oyuncu konumunda bulunuyor. Kariyerinde toplam 448 maça çıkan tecrübeli oyuncu İtalya Milli Takımı’nın formasını da 22 maçta sırtına geçirdi. 33 yaşındaki sağ bek sakatlık problemi yaşamaz ise ligimizdeki her takıma katkı sağlayabilir.

Hem Süper Lig hem de Avrupa tecrübesi bulunan 31 yaşındaki Erdem Şen 1 Temmuz 2019’dan itibaren sözleşmesiz bir oyuncu. Bonservisi elinde olan önlibero oyuncusu aynı zamanda sağ bekte ve stoper mevkiisinde de oynayabiliyor.

13 Kasım 2019’dan beri sözleşmesiz bir futbolcu olan Giannis Maniatis ligimizde daha önceden Alanyaspor forması da giymişti. Yunanistan Milli takım formasını da 50 maçta terleten futbolcu önlibero ve sağ bek pozisyonunda oynayabiliyor.

Haberin Devamı

270 GOLE DİREKT KATKI

En son Kayserispor formasını giyen Togolu dünyaca ünlü golcü futbolcu 35 yaşındaki Emmanuel Adebayor’un henüz bir kulübü yok. Adı Beşiktaş ile anılan yıldız golcü tecrübesiyle ligimizdeki bir çok takıma katkı sağlayabilir. Kariyerinde toplam 587 maça çıkan yıldız oyuncu 205 gol atıp 65 asiste imza attı.

FENERBAHÇE'YE BEDAVA SOL BEK

Türkiye A Milli takım formasını da 2 maçta terleten sol bek oyuncusu Atilla Turan 1 Ocak 2020’den beri sözleşmesiz bir futbolcu. En son Kayserispor forması giyen 27 yaşındaki sol bek kariyerinde toplam 174 maçta forma giyip 11 asist 9 gollük katkı sağladı. İstikrar sağlarsa eğer ligimizdeki her takıma katkı sağlar.

Sezona Kasımpaşa ile başlayan İsveçli orta sabaha Abdul Khalili 8 Ocak’tan itibaren serbest oyuncu statüsünde yer alıyor. 6 yıldız ligimizde futbol oynayan 27 yaşındaki İsveçli orta saha Süper Lig’de toplam 135 maçta forma giyip 10 gol 7 asiste imza attı.

SAKATLANMAZSA GALATASARAY'A İLAÇ OLUR

Bir zamanlar üç büyükleri peşinden koşturan tecrübeli stoper Serdar Taşçı’nın da bonservisi elinde bulunuyor. En son Başakşehir forması giyen defans oyuncusu yakın zamanda Göztepe’nin gündemine geldi. 32 yaşındaki Alman asıllı Türk futbolcu kariyerinde toplam 393 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

Nihat Uzel

YORUM YAZ