MENÜ

Trabzon'u severiz ama...

Bu sezon Kasımpaşa forması giyen eski bir Trabzonsporlu olan Ersen Martin, kritik karşılaşmayı FANATİK'e değerlendirdi: İnanın Trabzon'un şampiyonluk hedefini düşünecek durumda değiliz. Küme düşüyoruz... Bu da bizim mücadelemiz.

Trabzon'u severiz ama...

Bir dönem Trabzonspor formasını başarıyla giydikten sonra La Liga’ya transfer olup Huelva’da top koşturan Ersen Martin, Türkiye’ye kesin dönüş yapıp bir kaç takım değiştirdi ve son olarak da Kasımpaşa’ya transfer oldu. Elmacık kemiğindeki kırık sebebiyle bu hafta sahaya çıkma şansı az olsa da gönlü takımıyla birlikte olacak deneyimli futbolcu, kritik mücadeleyi FANATİK’e değerlendirdi. Fuat Çapa geldikten sonra gözle görülür bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Ersen Martin, “Oynamak istiyorum ama karar hocamın. Bu maçlarda takımımın başarısı için mücadele etmek istiyorum. Trabzonspor’un şampiyonluk hedefi gerçekten de bizi pek ilgilendirmiyor. Elbette Trabzonspor herkesin sempatiyle baktığı, benim de formasını giydiğim bir camia ama bizim derdimiz başka. Küme düşüyoruz resmen... Her maç en az şampiyonluk hedefi kadar final niteliğinde” ifadelerini kullandı.

‘Onlara her yer Trabzon’
Trabzonspor ile maçı Kocaeli’nde oynayacak olmalarının da pek avantaj sayılmayacağından bahseden Ersen Martin, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Trabzonspor taraftarı Türkiye’nin her yerinde... Avni Aker’de oynamayacağız ama Kocaeli’nde de atmosferin pek farklı olacağını sanmıyorum. Hani bağırıyorlar ya; bize her yer Trabzon, diye... Aynen öyle.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ