MENÜ

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan oyuncu sıkı çalışıyor!

Trabzonspor’un, Belçika’da Gent forması giyen 20 yaşındaki Gürcü yıldız Giorgi Chakvetadze’nin peşinde olduğu iddia edildi. Şota Arveladze, orta sahada görev yapan vatandaşına övgü yağdırdı. Genç oyuncu ise karantina günlerini arkadaşlarıyla doğada spor yaparak geçiriyor. Giorgi Chakvetadze, arkadaşıyla ayak tenisi oynadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzonspor'da yeni sezon için transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer, Belçika ekibi Gent'te forma giyen Giorgi Chakvetadze'yi gündemine aldı. Gürcü basını Trabzonspor'un 20 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Chakvetadze'yi satın alma opsiyonu ile kiralamak için harekete geçtiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Chakvetadze bu sezon 12 maçta 2 asistlik performans sergiledi. Gürcü futbolcunun Gent ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor'un istediği şartlar oluşursa Chakvetadze'yi kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Şota ve Arçil gibi Dinamo Tiflis'te parlayan Giorgi Chakvetadze, 28 maçta 5 gol+11 asistlik performansı sonrası 2017'de 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Gent'e transfer oldu. Gürcü futbolcu, burada 3 sezonda 62 maça çıkıp 7 gol+13 asist üretti.

Yıldız oyuncu sosyal medyadan paylaştığı son videoda ise arkadaşlarıyla açık havada ayak tenisi oynadı.

YORUM YAZ