MENÜ

Trabzonspor'un Sörloth transferinde son durum!

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...FANATİK’in haberinin ardından sosyal medyada adeta Alexander Sörloth çılgınlığı yaşandı. Norveçli yıldıza ‘geri dön’ çağrısı yapan Trabzonlu futbolseverleri heyecan sardı Bordo-Mavili yönetimin, “Gel yine kral ol” mesajını yolladığı Sörloth’un durumu, Leipzig’in yeni hocasının raporuna göre netleşecek. Fırtına, kiralama ihtimali için pusuda bekliyor.

Trabzonspor'un Sörloth transferinde son durum!

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 49 maça çıkıp 33 gol, 11 asistlik müthiş bir performans gösteren Sörloth’un geri dönme ihtimali bile Trabzonsporlu taraftarları çok heyecanlandırdı... Bordo-Mavili yönetim, Leipzig’de beklentileri karşılayamayan eski yıldızını önümüzdeki yıl kiralamak için nabız yoklamaya başlarken, FANATİK’in haberinin ardından sosyal medyada tam anlamıyla Sörloth çılgınlığı yaşandı. Norveçli forvetin özellikle Instagram hesabına ‘geri dön’ mesajları bırakan Trabzonlu futbolseverler, Twitter’da da binlerce yorum yaptı.

Haberin Devamı

Jesse Marsch’a bağlı ama...

Bayern Münih ile anlaşan Nagelsmann’ın yerine önümüzdeki sezon RB Salzburg’un hocası Jesse Marsch’ı teknik direktörlüğe getireceğini açıklayan RB Leipzig’de, kadro planlaması henüz belirsiz. Sörloth’un takımdaki geleceği de Marsch’ın raporuna göre netleşecek. Ancak Alman basını haftalardır Sörloth’un gönderilecekler listesinde olduğunu yazıyor, Norveçli yıldızın da düzenli oynayabileceği yani birinci santrfor olacağı bir takıma gitmek istediğinin haberlerini yapıyor.

İletişimi sıcak tutuyorlar

Toplamda 22 milyon Euro’luk bonservis yatırımı ve 5 yıllık sözleşme ile Sörloth’u kadrosuna katan RB Leipzig’in, yeniden piyasasını yükseltmesi adına Sörloth’u başka bir kulübe kiralama ihtimali var. İşte Trabzonspor da bu şansı kovalıyor. Sörloth ile gittiği günden beri iletişimi hiç koparmayan Bordo-Mavili yönetim, “Gel yine kral ol” mesajını yollarken, RB Leipzig’den de kiralama durumu olursa öncelik istenecek. Kısacası Trabzonspor cephesi, her ne kadar zor bir transfer olsa da görüşmeleri sıcak tutuyor.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ