MENÜ

Trabzonspor'un Lovric transferinde dev rakipler

Son dakika Trabzonspor transfer haberi...Trabzonspor’un, Kristijan Lovric transferinde önemli rakipleri var... Teknik direktör Abdullah Avcı’nın uzun süredir takip ettiği 25 yaşındaki Hırvat yıldızı, Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ve Fransa’dan Nice de istiyor.

Trabzonspor'un Lovric transferinde dev rakipler

Yeni sezonun kadro planlamasına erkenden başlayan Bordo-Mavililer, Kristijan Lovric ismini gündemine aldı. Gorica formasıyla harikalar yaratan yıldız hücumcu konusunda nabız yoklayan Trabzonspor, hızlı davranıyor. Ancak bu transferde Fırtına’nın dişli rakipleri bulunuyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin radarındaki Lovric’in Avrupa’dan da ciddi talipleri var. Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ve Fransa’dan Nice, 25 yaşındaki hücumcuyu takip ediyor. Bu sezon Hırvatistan 1.Ligi’nde çıktığı 22 maçta 15 gol, 5 asistlik skor katkısı sağlayan Lovric’in esas bölgesi sol kanat. Ancak forvet ve sağ kenarda da görev yapabiliyor. Gorica kulübünün başkanı, 1.86 boyundaki yıldız ismin yaz döneminde fiyatını 3 milyon Euro olarak açıklamıştı. Fakat bu sezon Hırvatistan’da performansıyla adından söz ettiren ve milli takıma seçilen Lovric değer kazandı.

Haberin Devamı

Hırvatlar kadroya çağırdı

Hırvat ekibinin başarılı futbolcu için 4.5-5 milyon Euro civarı bir rakam talep ettiği öğrenilirken, yaz döneminde mukavelesini uzatan Lovric’in kulübüyle 2023’e kadar kontratı bulunuyor. Hırvatistan Milli Takımı’nın hocası Zlatko Dalic, Lovric’i geniş kadroya çağırırken, 25 yaşındaki yıldız tam anlamıyla vitrine çıkma fırsatı yakaladı.

YORUM YAZ