MENÜ

Trabzonspor'un kalan 2 maçı... (Trabzonspor 2019-2020 fikstür)

Lider Medipol Başakşehir’in yenildiği haftada takipçisi Trabzonspor da Yukatel Denizlispor deplasmanında 2-1 mağlup oldu. 66 puanla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir’in mağlup olduğu haftada bu sonuçla 62 puanda kalan Trabzonspor’un rakibiyle 4 puanlık farkı değişmedi. Başakşehir'in 4 puan gerisinde yer alan Trabzonspor, kazanıp rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Trabzonspor taraftarı da kalan 2 maçı google üzerinden araştırıyor.

Trabzonspor'un kalan 2 maçı... (Trabzonspor 2019-2020 fikstür)

Süper Lig'de 1984 yılından beri süren 36 senelik şampiyonluk hasretine son vermeye çalışan Trabzonspor, bu sezon Denizlispor mağlubiyetleriyle zirveden oldu. Bu sezon ligde 4 mağlubiyetinin 2'sini yeşil-siyahlılardan alan Trabzonspor, ilk yarıda rakibine evinde 2-1 yenildi. Ligde evindeki Denizlispor yenilgisinden sonra 16 maçtır bileği bükülmeyen Trabzonspor'un yenilmezlik serisini yine yeşil-siyahlılar bozdu. Denizli, lider Medipol Başakşehir'in mağlup olduğu haftada Trabzon'un şampiyonluk hayallerine büyük darbe vurdu.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un kalan 2 maçı...

Gelecek hafta Konyaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, son hafta ise Kayserispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak ve sezonu tamamlayacak.

TRABZONSPOR FİKSTÜR İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

66 puanla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir’in mağlup olduğu haftada bu sonuçla 62 puanda kalan Trabzonspor’un rakibiyle 4 puanlık farkı değişmedi.

16 maçlık seri bitti

Süper Lig’de son mağlubiyetini 15. haftada Trabzon’da yine Denizlispor karşısında 2-1’lik skorla yaşayan bordo-mavili ekibin, 16 maçlık namağlup serisi Denizli’de sona erdi. Trabzonspor, söz konusu periyotta 10 galibiyet ve 6 beraberlik almıştı.

Yukatel Denizlispor karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan bordo-mavili ekip, bu sezon galip duruma geçmesine rağmen 3 puanla ayrılamadığı 12 karşılaşmada 27 puan kaybetti.

YORUM YAZ