MENÜ

Trabzonspor'un istediği Serdar Dursun Almanya'da tarih yazdı

Trabzonspor'un transferdeki gözdesi Serdar Dursun, Darmstadt'ta iz bıraktı... Bu sezon Bundesliga 2'de 16 kez ağları sarsan tecrübeli forvet, Mavi-Beyazlılar'da 34 sene sonra 15 gol barajını geçen ilk oyuncu oldu. Alman ekibinde son olarak 1986 yılında şu anda Hertha Berlin'in teknik direktörü olan Bruno Labbadia 18 kez fileleri havalandırmıştı.

Trabzonspor'un istediği Serdar Dursun Almanya'da tarih yazdı

Bordo-Mavililer, Almanya 2. Ligi'nde Darmstadt'da bu sezon attığı 19 golle şov yapan Serdar Dursun'u listesine almıştı. Fırtına'nın transfer hedeflerinden biri olan 28 yaşındaki forvet, Darmstadt'ta tarih yazdı. Bu sezon ligde 16 kez ağları sarsan tecrübeli oyuncu, Mavi- Beyazlılar'da 34 sene sonra 15 gol barajını geçen ilk oyuncu oldu. Alman ekibinde son olarak 1986 yılında şu anda Hertha Berlin'in teknik direktörü olan Bruno Labbadia 18 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

Alternatifli kadro için...

Bu sezonki performansıyla kulüp tarihinde iz bırakan Serdar için Karadeniz ekibinin temaslara başladığı öğrenildi. Dar kadrosu nedeniyle sıkıntılar yaşayan ve önümüzdeki yıl alternatifli bir takım oluşturmayı hedefleyen Bordo-Mavililer'in resmi görüşmelere de en kısa zamanda başlayacağı gelen haberler arasında.

İstanbul'a geldi

Serdar dün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi. Yeni Havalimanı'ndan fotoğrafını paylaşan tecrübeli oyuncunun bu gönderisi transfer ihtimalini güçlendirdi. 500 bin Euro civarında bonservis bedeli olan başarılı futbolcu ile İstanbul'da pazarlıkların başlaması bekleniyor.

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ