MENÜ

Trabzonspor'un gündemindeki Guelor Kanga, Kızılyıldız'a transfer oldu!

Trabzonspor'a transferi gündemde olan Guelor Kanga, Sırbistan Süper Lig ekiplerinden Kızılyıldız'a imza attı. Kızılyıldız, transferi sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiyle duyurdu. İşte o paylaşım!

Trabzonspor'un uzun süredir gündeminde olan Guelor Kanga, eski takımı Kızılyıldız'a transfer oldu. Sırbistan ekibi, Kanga transferini sosyal medya hesabından duyurdu. ''Kızılyıldız'ın yeni oyuncusu Guelor Kanga!'' notuyla paylaşılan gönderi yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

Sezon başı ve devre arasında Trabzonspor'un kapısından dönen Gabonlu oyuncu, bu sezon çıktığı 37 maçta 15 gol attı 9 asist kaydetti.

Guelor Kanga kimdir?

1 Eylül 1990 yılında Gabon'un Oyem şehrinde dünyaya gelen 29 yaşındaki orta saha futbolcusu kariyerine şehrinin takımı olan Mangasport'ta başladı. Ülkesinde Missile ve Mounana takımlarının formalarını giydi. 2013 yılında da ilk kez ülke dışına adım attı ve 100 bin Euro karşılığında Rus ekibi Rostov'a transfer oldu.

3 yıl formasını terlettiği Rostov'a 2016'da veda etti ve 2.5 milyon Euro bonservis karşılığında Kızılyıldız'a transfer oldu. 2 yıl da burada oynadıktan sonra 2018'de yeni adresi Çekya'dan Sparta Prag oldu. 3 milyon Euro'ya transfer olan tecrübeli futbolcunun bu sezon takımı ile sözleşmesi sona erdi ve yeni adresi Kızılyıldız oldu.

Haberin Devamı

Kanga, Kızılyıldız'da 8 numaralı formayı giyecek.

YORUM YAZ