MENÜ

Trabzonspor'un gözdesi Enzo Perez'den müthiş başarı...

Arjantin'de covid-19 vakalarının artması nedeniyle futbol sahalararında ender görülen bir olay yaşandı. River Plate’in yedeksiz çıkıp, kalede de Trabzonspor'un transferdeki gözdelerinden orta saha oyuncusu Enzo Pérez’i oynatmak zorunda kaldığı ve 2-1 kazandığı tarihi maçta Enzo Pérez’in performansı dikkat çekti. İşte sahalarda ender görülen o performans...

Arjantin takımı River Plate, Libertadores grup aşamasının beşinci maçında Kolombiya temsilcisi Independiente Santa Fe ile karşılaştı. Mücadele öncesinde yapılan testlerde River Plate kadrosundan 20 oyuncu pozitif çıkınca kabus gibi bir senaryo ortaya çıktı çünkü bu 20 isimden dördü kaleciydi. Hal böyle olunca da takımın kalesini, orta saha oyuncusu Enzo Perez doksan dakika boyunca korudu.

Haberin Devamı

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'in El Monumental Stadı'nda oynanan maçı, River Plate tüm zorluklara rağmen 2-1 kazandı.

River Plate'in gollerini 3. dakikada Fabrizio Angileri ve 6. dakikada Julian Alvarez kaydederken, Santa Fe'nin tek golü ise 73. dakikada Kelvin Osorio'dan geldi.

Enzo Perez, karşılaşmanın ardından maçın en iyi oyuncusu seçildi.

YORUM YAZ