MENÜ

Trabzonspor'u Hugo Rodallega bitirdi

Fırtına maçın başında 1-0 öne geçti, herkes gollerin devamını bekledi ancak Hugo Rodallega izin vermedi. 2.5 sene Bordo-Mavili formayı giyen Kolombiyalı yıldız, 59’da skoru eşitledi, 82’de işi bitirdi! Günün adamı, 90+2’de tüm stadın alkışlarıyla kenara geldi.

Trabzonspor'u Hugo Rodallega bitirdi

3 büyük rakibinin kaybettiği haftada mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Trabzonspor, taraftarının önünde yıkıldı. Bordo-Mavililer, 1-0’lık skor üstünlüğünü de yakaladı ancak eski yıldızı Rodallega’yı durduramadı. Müthiş bir maç çıkartan Kolombiyalı futbolcu, ikinci yarının başında sonucu eşitledi. 82’de ise usta işi bir vuruşla topu ağlara gönderdi, fişi çekti. Dün Medical Park Stadı’nda Trabzonspor’u bitiren isim olan Rodallega, gollerin ardından sevinmezken, Bordo-Mavili taraftarlar da 90+2. dakikada kenara gelen eski oyuncularını alkışlayarak tebrik etti.

Haberin Devamı

4 eski Trabzonlu...

Sadece Rodallega değil, Denizlispor’un kadrosunda daha önce Bordo-Mavili takımda görev yapmış 3 isim daha vardı. Trabzonspor’un altyapısından yetişen Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu’nun yanı sıra geçen sezon Fırtına’dan ayrılan Olcay Şahan bu kez Karadeniz ekibini yenen taraftaydı.

YORUM YAZ