MENÜ

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır, karantina günlerini anlattı!

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, corona virüs sebebiyle geçirdiği karantina günlerinde neler yaptığını kulübün sosyal medya hesabından anlattı. İşte Uğurcan Çakır'ın karantina günleri!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs sebebiyle yetkililerce yapılan 'Evde Kal' çağrısına uyan futbolcular, karantina günlerini neler yaptıklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Trabzonspor, başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, karantina günlerini nasıl geçirdiğini Bordo - Mavili ekibin sosyal medya hesabında paylaştı.

Haberin Devamı

Bu süreci değerlendiren Uğurcan Çakır, 'Günlük rutinimizde futbol vardı. İdmana gidip eve geliyordum. Sürekli evdeyim idmanı evde yapmak zorundayım. Çok fazla boş vaktim var. Evde takılıyorum, yemek yapıyorum televizyon izliyorum, oyun oynuyorum, Kendimi geliştirme yönünde çalışıyorum. Kapasitemizi korumaya çalışıyorum. Sadece Sağlık Bakanlığımızdan gelen tedbirleri uygulamaya çalışıyorum. Çok fazla haber izlemek istemiyorum. Biraz pozitif yönden bakıyorum evde kafa dinliyorum, yemek yapıyorum dizi izliyorum. Öyle geçirmeye çalışıyorum. Her zaman değil ama arada yapardım şimdi daha çok yemek yapmaya çalışıyorum. Altyapıdayken tek başıma yaşadım o zamanlardan kalan aşçılığım var onu değerlendirmeye çalışıyorum. Et sote, makarna, pilav yapıyorum. Futbolu çok özledim ya. İnşallah en yakın zamanda bu pandemiyi atlatırız. ' şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ