MENÜ

Trabzonsporlu futbolcu Bakasetas Avrupa'nın zirvesinde! Fenerbahçe gerçeği!

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas 7 gol, 3 asist ile toplam 10 gole doğrudan etki etti. Yunan yıldız, Avrupa’nın 15 büyük liginin alındığı değerlendirmede skora en çok katkı veren orta saha oyuncusu oldu. Trabzon gibi kendini de liderliğe taşıdı. Bakasetas ile ilgili Fenerbahçe gerçeği de ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Trabzonsporlu futbolcu Bakasetas Avrupa'nın zirvesinde! Fenerbahçe gerçeği!

Trabzonspor formasıyla bu sezon harika işlere imza atan Anastasios Bakasetas, kariyerinin en iyi dönemini geçiriyor. Fırtına'nın, Fenerbahçe'yi mağlup ettiği karşılaşmaya dublesiyle damgasını vuran Yunan yıldız, takımını zirveye taşırken ligin de en golcü ismi olmayı başardı. 28 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'in yanında Avrupa'nın da en çok skora katkı yapan futbolcusu oldu.

Haberin Devamı

15 ligin baz alındığı değerlendirmede, 10 gollük (7 gol, 3 asist) verim sağlayan 'Çilingir' lakaplı oyuncu, 250 orta saha arasından İnter'den Nicolo Barella (1 gol, 6 asist) ve Bayern Münih'li Joshua Kimmich (3 gol, 4 asist) gibi yıldızları geride bırakıp adını zirveye yazdırdı.

Takımının aldığı 21 puanın 16'sına direkt etki eden Bakasetas, 7 golünün 6'sını sol ayağıyla, birini de kafasıyla filelerle buluşturdu. Ceza sahasından 4 gol bulan yıldız oyuncu, 3 kez de uzaktan kalecileri avladı.

FENERBAHÇE'NIN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ!

Geçtiğimiz sezonun başında Erol Bulut'un Fenerbahçe'ye ısrarla istediği Bakasetas, Alanyaspor ile Fenerbahçe anlaşamayınca kulübünde kalmıştı. Sonrasında ise Trabzonspor devre arasında 3 milyon Euro bonservis bedeli ile Yunan yıldızı kadrosuna kattı. (Sabah)

YORUM YAZ