MENÜ

Trabzonspor'dan taraftara müjde!

Corona virüs salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in yeniden başlama ihtimaline karşı Trabzonspor, gruplar halinde hazırlıklarına başlayacak. Trabzonspor, takımlarının sahaya ineceğini bir video ile duyurdu. Kulübün sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde, "Pazartesi motivasyonu mu arıyordunuz? Geri dönüyoruz! Takımımız uzun bir aradan sonra yarın hazırlıklarına başlıyor. #SekizinciŞampiyonluk" açıklamasına yer verildi.

Corona virüs salgını nedeniyle Süper Lig'e verilen arada antrenmanların iptal edilmesinden dolayı bireysel çalışmalarını evlerinde sürdüren oyuncular, 4 Mayıs Pazartesi gününden itibaren Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gruplar halinde hazırlıklarına başlayacak. Trabzonspor Kulübü, taraftarlara sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tekrar sahaya döneceklerinin müjdesini verdi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 45 gündür futboldan ve sahalardan uzak kalan oyuncular, bireysel olarak çalışsalar da başlayacak olan yeni sürece uyum sağlamaya çabalayacaklar.

Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri uygulayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, yeni antrenman metotları ve programları hazırlayarak oyuncularını gruplar halinde çalıştıracak.

İşte Trabzonspor'un sosyal medya hesabından paylaştığı o video....

YORUM YAZ