MENÜ

Trabzonspor'dan Denswil açıklaması

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, geçtiğimiz gün Türkiye'ye getirdiği Stefano Wilfred Denswil'i 1 yıllığına bedelsiz olarak kadrosuna kattığını duyurdu.

Trabzonspor'dan Denswil açıklaması

Süperr Lig'de sezona 2'de 2 ile başlayan Trabzonspor, transferde de hız kesmiyor.

Haberin Devamı

Bordo mavililer, geçtiğimiz gün Türkiye'ye getirdiği Hollandalı stoper Stefano Wilfred Denswil ile anlaşmaya vardığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in, 1 (Bir) yıl süreyle bedelsiz olarak geçici transferi konusunda, Bologna Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Hollandalı futbolcunun alacaklarıyla ilgili olarak da "Profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre oyuncuya; 2021/22 futbol sezonu için 1.175.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir" açıklamasında bulunuldu.

Haberin Devamı

35 maçta forma giydi

Karadeniz ekibiyle resmi sözleşmeye imza atacak. 28 yaşındaki savunmacı, Bologna formasıyla 35 resmi maçta süre aldı ve takımına 1 asistlik katkı sağladı.

YORUM YAZ