MENÜ

Trabzonspor'dan anlamlı video! "Bir süreliğine erteledik..."

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, corona virüs önlemleri kapsamında Nisan sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıkladı. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsün Türkiye'de ortaya çıkmasıyla alınan tedbirler artırılırken Trabzonspor'da taraftarlarını bilinçlendirmek adına bir video yayınladı ve " Sekizinci şampiyonluk yolunda en güzel sarılmalarımızı bir süreliğine erteledik Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz, biliyoruz ki kalbiniz hep bizimle..." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin koronavirüs ile ilgili gelinen son nokta ve alınacak tedbirlere ilişkin Beştepe'de yaptığı toplantı sona erdi. Toplantının ardından kararları açıklayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, nisan ayı sonuna kadar tüm spor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Öte yandan Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Trabzonspor - Başakşehir, Galatasaray - Beşiktaş, Medipol Başakşehir - Galatasaray ve Galatasaray - Trabzonspor müsabakalarının seyircisiz olarak oynanacağı da bu açıklamayla birlikte kesinleşmiş oldu.

Bu açıklamanın ardından Trabzonspor, sosyal medya hesaplarından bir video yayınladı. Videoda " Sekizinci şampiyonluk yolunda en güzel sarılmalarımızı bir süreliğine erteledik Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz, biliyoruz ki kalbiniz hep bizimle..." ifadeleri kullanıldı.

YORUM YAZ