MENÜ

Trabzonspor iç transferde düğmeye bastı

Trabzonspor, iç transferde düğmeye bastı... Nwakaeme ve Yusuf Sarı’nın sezon sonu bitecek kontratlarını uzatmak için görüşmelere başlayan Trabzonspor Yönetimi, Edgar’ın sözleşmesindeki opsiyonu devreye sokacak, ücretine zam yapacak

Trabzonspor iç transferde düğmeye bastı

Sezon öncesi dış transferde çok önemli isimleri kadrosuna katan Trabzonspor, iç transfer görüşmelerine de erkenden başladı. Özellikle takımın yıldız ismi Nwakaeme’nin sözleşmesini Aralık ayındaki seçime kadar uzatmayı planlayan Bordo-Mavili yönetim, Nijeryalı yıldızını menaceriyle temasa geçti. Trabzon’da kalmak isteyen Nwakaeme’nin, 1.5 milyon Euro’luk ücretinin 2 milyon Euro seviyesine çekilmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Yabancı kuralının değişmesinin ardından yerli ihtiyacını göz önünde bulunduran yönetim, Yusuf Sarı’yı kadroda tutacak. Nwakaeme gibi sezon sonunda kontratı bitecek olan Yusuf Sarı’yla da temaslar hızlandı. Genç oyuncunun, 1.5 milyon TL’lik yıllık maaşına önemli oranda zam yapılacağı öğrenildi.

İç transferde gündemdeki bir diğer isim ise Edgar le... Sözleşmesinde 1 yıl opsiyonu bulunan Portekizli stoperin mukavelesi uzatılacak.

Seçime kadar bitecek

Opsiyonun devreye girmesi halinde önümüzdeki sezon 800 bin Euro alacak olan Edgar’ın ücretine ekstra zam yapılacak. Bordo-Mavili yönetim, 3 oyuncunun da kontrat belirsizliğini giderip, tamamen saha içine odaklanmalarını hedefliyor. Aralık’taki seçim öncesi, imzaların atılması planlanıyor

YORUM YAZ