MENÜ

Trabzonspor'da Yeni Yusuflar geliyor!

Trabzonspor Süper Lig’de genç oyunculara en çok şans veren kulüp konumunda bulunuyor. Altyapıdan çıkarttığı Abulkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Uğurcan Çakır ve Hüseyin Türkmen gibi Milli Takım’a kadar yükselen değerleri ülke futboluna kazandıran Trabzonspor, altyapısıyla büyülemeye devam ediyor . Trabzonspor’u yakından takip eden Serhat Demirtaş, Fanatik Tv’den Nihat Uzel’e Trabzonspor’un altyapı politikasını değerlendirdi.

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamlayan ve devre arasında teknik direktör Ünal Karaman ile yolları ayırarak şok bir karar alan Trabzonspor’da altyapı çalışmalarını Serhat Demirtaş Fanatik’e anlattı. Demirtaş,”Altyapının başında Hamit Cihan diye çok değerli bir teknik adam var. Bugün Abdülkadir’ler, Yusuf’lar buralara gelene kadar onun elinden geçti. Ama bir kişinin emeği değil bu. Trabzonspor altyapısında Hamit Cihan hocasıyla röportaj yapmıştık. Söylediği çok net bir şey var. Yusuf’lar, Abülkadir’ler daha çok var. Yeter ki şans verilsin.” Yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Trabzonspor altyapısında oynayan oyunculara şimdiden çok fazla talip olduğunu vurgulayan Serhat Demirtaş, “Şu an 14-15 yaşındaki oyuncuların menajerliğini almak için çalışan bir sürü isim var.” Açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ