MENÜ

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır transferi: Çok zor hikaye!

Trabzonspor haberi... Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi. Takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılması muhtemel olan futbolcular da merak konusu. O isimlerin başında da başarılı kaleci Uğurcan Çakır geliyor. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, "Uğurcan Çakır Trabzonspor'daki misyonunu doldurdu mu?" sorusunu yanıtladı.

Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlayan Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi. Takıma katılacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılması muhtemel olan futbolcular da merak konusu. O isimlerin başında da başarılı kaleci Uğurcan Çakır geliyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, "Uğurcan Çakır Trabzonspor'daki misyonunu doldurdu mu?" sorusunu yanıtladı.

Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor'daki geleceğiyle ilgili konuşan Erman Özgür, "Gitmeli diye düşünüyorum ama bir yandan da Trabzonspor şampiyonluğa oynayacaksa Uğurcan Çakır önemli bir detay. Sportif başarı Trabzonspor için olmazsa olmaz ama diğer yandan kulübün ekonomisi yöneticileri 'mecbur' bırakıyor. Çok zor hikaye." dedi.

YORUM YAZ