MENÜ

Trabzonspor'da transfer için kritik hafta

Trabzonspor transfer haberi... Bordo-Mavililer pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesine kadar en az iki transferi bitirmekte kararlı... Stoper için Yordon Osorio'nun açıklanmasının an meselesi olduğu öğrenilirken, Fernandes'le de imza aşamasına gelindiği belirtildi. Hugo, Marcone ve Baeza'yla da görüşmeler sürüyor.

Trabzonspor'da transfer için kritik hafta

Karadeniz devi ligin başlamasına günler kala transferde gaza bastı. Henüz stoper ve ön libero transferlerini bitiremeyen Bordo-Mavililer kritik haftaya girdi. Fırtına, Beşiktaş maçına kadar en az 2 ismi açıklamayı planlarken, bu oyunculardan imzaya en yakını Yordon Osorio... Venezualılı stoperle her konuda anlaşma sağlayan Trabzonspor, Porto ile ufak pürüzleri halletmeye çalışıyor. En kısa zamanda 26 yaşındaki oyuncunun bir yıllığına kiralandığının açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Kiralama formülüyle...

Fırtına stoperdeki ikinci adayı Vitor Hugo için de görüşmelerine devam ediyor. Yönetim, Brezilyalı futbolcuyu Palmeiras'tan koparmaya çalışırken, kiralama formülü üzerinden temaslar tüm hızıyla sürüyor. Ön libero için Ivan Marcone ve Claudio Baeza için de bastırılırken, 8 numara transferi için Manuel Fernandes'le imza aşamasına gelindi. Bordo-Mavililer pazar günü oynanacak Beşiktaş maçına kadar Osorio ile Fernandes'i bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

YORUM YAZ