MENÜ

Trabzonspor'da Sörloth hastaneye kaldırıldı

Son dakika haberi... Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmasında Trabzonspor-Alanyaspor maçında Bordo Mavililer'in forveti Sörloth son dakikalarda oyundan çıkmak zorunda kaldı. Konuyla ilgili Ünal Karaman'dan açıklama geldi. Sörloth'un sakatlığı ile ilgili Trabzonspor resmi sitesinden de açıklama yapıldı ve durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Trabzonspor'da Sörloth hastaneye kaldırıldı

Hava topu mücadelesinde başına darbe alan Sörloth, beyin sarsıntısı şüphesiyle sedyeyle oyundan çıkmak zorunda kaldı ve ambulansla hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da forvet oyuncusu Alexander Sörloth karşılaşmanın uzatma dakikalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Başına bir darbe alan Sörloth, sedyeyle ambulansa yerleştirilerek hastaneye kaldırıldı. Golcü futbolcunun yerine 90+2'nci dakikada Serkan Asan oyuna dahil oldu.

Ünal Karaman: Korkulacak bir durum yok

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, genç futbolcunun durumunda korkulacak bir durumun olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Trabzonspor'dan resmi açıklama geldi

Sörloth'un sakatlığı ile ilgili Trabzonspor resmi sitesinden bir açıklama yapıldı ve durumunun iyi olduğu ifade edildi.

İşte Bordo Mavili ekibin açıklaması:

Kulüp Doktorumuz M. Hakan Ayaz, futbolcumuz Alexander Sörloth’un sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Oyuncumuzun hastanede kontrolden geçtiğini belirten Hakan Ayaz, “Bu akşam oynadığımız Alanyaspor karşılaşmasında başına aldığı darbe sonrası tedbir amaçlı oyundan alınan ve hastaneye götürülen Alexander Sörloth’un sağlık durumunda yapılan kontroller sonrasında herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmamıştır” dedi.

YORUM YAZ