MENÜ

Trabzonspor'da son dakika! Avcı noktayı koydu

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı, Kayserispor maçı sonrası takıma sert çıktı. “Beraberliğe sevinecek halimiz yok” diyen Avcı, “Bizim oyunumuz da, potansiyelimiz de asla bu değil. Kötü oynama hakkınızı kullandınız diye bakmak istiyorum. Çok çalışacağız ve kendimize geleceğiz. Böyle bir oyun son olsun” sözleriyle futbolcularına Trabzonspor macerasındaki ilk ciddi uyarısını yaptı.

Trabzonspor'da son dakika! Avcı noktayı koydu

Abdullah Avcı yönetiminde yenilgisiz yoluna devam eden Trabzonspor, takım performansı anlamında en sıkıntılı maçlarından birini ise Kayserispor’a karşı oynadı. Bordo-Mavililer mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı deplasmanda 0-0’lık sonuca razı olurken, skordan ziyade sergilenen görüntü Fırtına’nın hocasını hiç memnun etmedi. Karşılaşma sonrası net şekilde “Oyundan memnun değilim” diyen tecrübeli çalıştırıcının, soyunma odasında da takımına sert çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Kopuk ve uyumdan uzak’

“Beraberliğe sevinecek halimiz yok” diyen başarılı hoca, “İnanılmaz kopuk ve uyumdan uzak bir görüntü verdik. Sanki ilk kez birarada oynuyor gibiydiniz. Bizim oyunumuz da, potansiyelimiz de asla bu değil. Kalitenizin çok daha fazla olduğunu biliyorum. Kötü oynama hakkınızı kullandınız diye bakmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Hep beraber başaracağız’

Futbolcularını uyaran Avcı şöyle devam etti: “Biz Trabzonsporuz. Her zaman en iyisini ortaya koymalıyız. Bu maçtan gereken dersleri çıkartacağız, çok çalışacağız. Çünkü çok eksiğimiz var. Kendimize geleceğiz. Böyle bir oyun son olsun. Tekrarlanmasın. Her şeye rağmen size inanıyorum. Bu takım başaracak ve hep beraber yapacağız.”

YORUM YAZ