MENÜ

Trabzonspor'da şampiyonluk kadrosu belli oldu!

Süper Lig heyecanı kaldığı yerden 12 Haziran'da tekrar başlıyor. Trabzonspor, Süper Lig'de bu sezon ne yaptı, kalan haftalarda ne yapacak?. Peki takımlar lige başlamaya hazır mı? Futbol kulüplerinde son durum ne? Bordo - Mavili ekipte son gelişmeler neler? Trabzonspor'un lige başlamadan önce öne çıkan istatistiklerine ve Durum Raporuna bir de FANATİK gözüyle bakın!

Geniş bir kadroya sahip Trabzonspor aynı zamanda altyapıdan yetiştirdiği futbolculara sıklıkla yer vererek örnek kulüp olmuştur.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 25.6 yaş ortalamasıyla en genç kulübü olan Trabzonspor’un kadrosunda ise 12 yabancı oyuncu bulunmaktadır.

Trabzonspor’un ideal kadrosuna ve dizilişine göz atacak olursak Trabzonspor, genel olarak 4-2-3-1 dizilişiyle sahaya dağılmaktadır.

İdeal kadro olarak Kalede Uğurcan Çakır, savunmada Pereira – Novak – Da Costa – Campi, orta sahada Sosa, N’diaye, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme ve ilerde Sörloth’u kullanan Trabzonspor’un ligin kalan haftalarında da bu kadroyu kullanma ihtimali oldukça yüksek.

Oyuna girip skoru değiştirecek, Bilal Başacıkoğlu, Guilherme ve Yusuf Sarı gibi silahları bulunan Trabzonspor bu açıdan da şanslı.

TAM 7 İSMİN SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR!

Joao Pereira, Jose Sosa, Manuel Da Costa, Filip Novak, Manoel, Badou N’diaye ve Hosseini gibi kadronun kemik isimlerinin sözleşmesi 27 Temmuz itibariyle kulüpleriyle sona erecek.

Haberin Devamı

RAKAMLARLA FIRTINA!

Bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada maç başına 12 faul yapan Trabzonspor, toplam 54 sarı 3 de kırmızı kart görmüştür.

Atakları genel olarak sol kanattan şekillendiren Trabzonspor, bu sezon 6 golünü penaltıdan atarken, 8 golü de duran toplardan kaydetmiş ve 13 golü de kafayla atmıştır..

Karadeniz fırtınası bu sezon oynadığı maçlarda ise en çok 2. Yarılarda gol atmayı başarmıştır. İkinci yarılarda toplam 31 gol atan Trabzonspor, maçların ilk yarısında ise 28 gol atmayı başarmıştır.

Dakikalara böldüğümüzdeyse Trabzonspor en çok golü maçın son 15 dakikalık bölümünde 14 golle atmıştır.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ