MENÜ

Trabzonspor'da sakatlık alarmı

Fenerbahçe mücadelesinde ayağına darbe alan Yusuf ve sakatlığı nükseden Belkalem'in Sivasspor karşısında oynamayacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da sakatlık alarmı

Trabzonspor’un bu sezon sakatlıklara başı epey dertte. Onur Kıvrak’ın sezonu kapatmasının ardından da Jose Bosingwa’nın yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacak olması teknik heyeti bir hayli zorda bırakmış durumda. Napoli karşılaşmaları öncesi büyük sorun yaşayan teknik direktör Ersun Yanal, Yusuf Erdoğan ve Essaid Belkalem’den gelen haberle de sarsıldı. Fenerbahçe maçında ayağına darbe alan Yusuf ile sakatlığı nükseden Belkalem’in Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Her iki futbolcunun, hafta sonunda oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasında hocalarının görev vermesi halinde oynamalarına bir engel bulunmadığı belirtildi. Bilindiği üzere Belkalem, sakatlığı nedeniyle Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarının 18 kişilik maç kadrosuna girememişti.

Yetiş Jose Bosingwa

Fenerbahçe maçında savunmada problem yaşayan ve rakibine birçok pozisyon şansı tanıyan Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, tesislerde harıl harıl çalışıyor. Napoli karşılaşmaları öncesi hata veren savunmada Bosingwa’nın yokluğu önemli bir şekilde hissediliyor. Zorunlu olarak sağ bekte Salih Dursun’a şans veren deneyimli çalıştırıcının, bu mevkiye yeni isim arayışlarına başladığı öğrenildi. Bosingwa 19 Şubat’taki Napoli maçında büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ