MENÜ

Trabzonspor'da Marek Hamsik'ten şampiyonluk sözleri: Asla unutamayacağım bir şey

Spor Toto Süper Lig'in 2021-22 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da yıldız futbolcu Marek Hamsik İtalyan basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kutlamalarına değinen Slovak futbolcu, geleceği hakkında da konuştu. İşte Marek Hamsik'in açıklamalarından ön plana çıkanlar.

Trabzonspor'da Marek Hamsik'ten şampiyonluk sözleri: Asla unutamayacağım bir şey

Spor Toto Süper Lig'in 2021-22 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da yıldız futbolcu Marek Hamsik, şampiyonluk kutlamaları ve geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İtalyan basınına konuşan Slovak futbolcu, Karadeniz'de teknelerle yaptıkları kutlamayı hayatı boyunca unutamayacağını belirterek, "Şampiyonluk bana olağanüstü duygular yaşattı. 6 kutlama yaptık ancak biri diğerlerinden daha güzeldi: Karadeniz'de teknelerle yaptığımız kutlama, hayatta asla unutamayacağım bir şey." sözlerini dile getirdi.

"Yaşlı hissetmiyorum"

Geleceği ile ilgili de konuşan Hamsik, "İyiyim, yaşlı hissetmiyorum. Şanslıydım çünkü oldukça az sakatlık geçirdim." dedi.

Sarri ve Guardiola'nın oyun tarzı

Gelecekte teknik direktör olup olmayacağı hakkında ise tecrübeli yıldız, "Gelecekte teknik direktör olmak istersem? Felsefem, Sarri'nin Napoli'de geçirdiği üç yılda gösterdiği şey olurdu. Futboldan daha çok keyif aldım. Şimdi ise Guardiola'nın City'si beni büyüleyen fikir." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sezon başında Trabzonspor'a transfer olan Marek Hamsik, Bordo-Mavili forma ile 32 maça çıktı ve 2 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

YORUM YAZ