MENÜ

Trabzonspor'da Marek Hamsik belirsizliği

Slovakya Milli Takımı’ndan sakat döndükten sonra antrenmanlarda düz koşu yapan Marek Hamsik, dünde takımla çalışmadı.34yaşındaki yıldız Gaziantep karşısında oynamak istese de Abdullah Avcı kararsız.

Trabzonspor'da Marek Hamsik belirsizliği

Trabzonspor’da Marek Hamsik’in durumu kritik. Slovakya Milli Takımı’nda oynadığı ilk maçta baldırından sakatlanan 34 yaşındaki oyuncu, devrede çıkmıştı. Sonrasındaki Malta mücadelesinde kadroda yer almayan Hamsik, Trabzon’a planlanandan 1 gün erken dönmüştü. Hamsik, tedbir amaçlı olarak takımdan ayrı şekilde çalışmalar yaparken, Gaziantep FK karşılaşması öncesi son idmanda yine çift kale maçta yer almadı. Hocası Abdullah Avcı’nın da durumunu yakından takip ettiği Hamsik, “Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum” dese de, 11’de çıkması zor.

Haberin Devamı

Göztepe maçında oynamıştı

Abdullah hoca, kesin kararını bugün verecek. Sağlık ekibiyle bir kez daha görüşecek olan Avcı, bu tip konularda riske girmeyi tercih etmiyor. Fakat Hamsik, 10. haftadaki Göztepe maçı öncesinde de benzer durumu yaşamış ve takımla idman yapamamasına rağmen mücadeleye ilk 11’de başlayıp, 90 dakika sahada kalmıştı.

YORUM YAZ