MENÜ

Trabzonspor'da hırs ve istek bir aradan

Fırtına, Galatasaray maçı hazırlıklarını neşeli bir ortamda sürdürüyor. Kayseri galibiyetinin takımda keyifleri yerine getirdiği dikkatlerden kaçmazken, hırslı ve istekli olan oyuncular çift kale maça doyamadı, Hami hoca memnuniyetle süreyi uzattı.

Trabzonspor'da hırs ve istek bir aradan

Fırtına, Spor Toto Süper Lig’de 21 Şubat Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Cardozo ve Mehmet Ekici katılmazken Güray Vural ile Okay Yokuşlu takımdan ayrı koşu yaptı. Hafif sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa, antrenmanın ilk bölümüne katıldıktan sonra salonda çalıştı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından çift kale maç yaptı. Futbolcuların çift kale maçta hırslı ve istekli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Marin’de sorun yok

Keyifli geçen çift kale maçın uzatılmasını isteyen oyuncuları kırmayan Hami Mandıralı, kendisiyle görüşen Marko Marin’i soyunma odasına gönderdi. İkilinin arasında ‘tartışma’ çıktığı spekülasyonları hızla yayılırken, konuya Mandıralı açıklık getirdi. Hami hoca, “Çoğu oyuncu maçın ekstra uzatılmasını istedi. Maç onların isteğiyle devam etti. Ben de kendini iyi hissetmeyenlerin devam etmeyebileceğini söyledim. Marin de yorgun olduğunu söyledi ve izin alarak soyunma odasına gitti” dedi.

Güray yeniden idmanda

Akhisar maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Trabzonspor’un yeni transferi Güray Vural’dan müjdeli haber geldi. 1 aydan fazla takımdan uzak kalacağı açıklanan oyuncunun dün takımla beraber antrenmanlara başlaması yüzleri güldürdü. Kolunda özel bir sabitleyici ile antrenmana çıkan oyuncu, düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ