MENÜ

Trabzonspor'da gençlerin gözü Şenol Güneş'te

Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdulkadir Parmak... Trabzonspor'da kısa sürede ilk 11’in vazgeçilmez isimlerinden olan 3 genç oyuncunun da A Milli Takım’ın bugün açıklanacak aday kadrosunda ilk kez yer alabileceği öğrenildi.

Trabzonspor'da gençlerin gözü Şenol Güneş'te

Avrupa Şampiyonası eleme maçlarında 22 Mart’ta Arnavutluk ve 25 Mart’ta Moldova ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Takımımız’da teknik direktör Şenol Güneş bugün aday kadroyu açıklayacak.

Haberin Devamı

Bordo-Mavili altyapıdan çıkarak, gösterdikleri performanslarla ilk 11’in değişilmez isimlerinden olan Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen ve Abdulkadir Parmak’ın da gözü tecrübeli hocanın açıklayacağı kadroda olacak.

Yusuf kesin gibi

Forma şansını iyi değerlendiren ve kısa sürede ortaya koydukları oyunla futbolseverlerin beğenisini kazanan 3 ismin de ilk kez aday kadroda yer alabileceği öğrenildi. Bu isimlerin yanı sıra Yusuf Yazıcı’nın milli takımdan davet almasına kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce Ay Yıldızlı kadroya davet edilen Abdülkadir Ömür ise sakatlığı nedeniyle bu kez takım dışında kalacak

YORUM YAZ