MENÜ

Trabzonspor'da Ekuban formaya yakın

Ünal Karaman, Kayserispor maçı öncesinde forvet arkasında Ekuban’ı mı yoksa Sturridge’i mi oynatacağı konusunda bir türlü karar veremedi. Ancak son 4 maçta sonradan oyuna giren ve başarılı bir performans sergileyen Ekuban’ın formaya daha yakın olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da Ekuban formaya yakın

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Kayserispor karşısında kadroda bir takım değişikliklere gitmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda tecrübeli çalıştırıcının kafasını en çok karıştıran mevki ise forvet arkası oldu.

Haberin Devamı

Ligde oynadığı tüm maçlarda 90 dakika forma giyemeyen Daniel Sturridge, idmanlardaki görüntüsüyle teknik ekibin yüzünü güldürse de Caleb Ekuban’ın performansı da Karaman’ı ikilem içerisine soktu. Ayak parmağının kırılması nedeniyle 2.5 ay sahalardan uzak kalan Ekuban, Galatasaray, Antalyaspor, Denizlispor ve Konyaspor maçlarında sonradan oyuna dahil olmuştu.

Son karar maç saatinde

Her geçen gün eski fizik gücü ve kondisyonuna kavuşan Ganalı, bu konuyu hocası ile de konuştu. Yusuf Sarı’nın da sakatlığının ardından 25 yaşındaki yıldız futbolcunun, ilk 11 için formaya yakın olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan Karaman’ın, Ekuban ile Sturridge arasındaki son kararını ise maç saatinde vereceği bildirildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Ekuban formaya yakın

YORUM YAZ