MENÜ

Trabzonspor'da derbi öncesi sıkıntı büyük!

Hamsik ağrıları olduğu için dün kadroya alınmadı, Abdülkadir Ömür ilk yarıda sakatlandı; Hüseyin ile Yusuf Erdoğan ise cezalı duruma düştü. Pazar günü İstanbul’da oynanacak Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’da eksikler can sıkıyor.

Trabzonspor'da derbi öncesi sıkıntı büyük!

Trabzonspor’un orta sahadaki maestrosu Marek Hamsik, Giresunspor maçı öncesi son anda kadrodan çıkartıldı. Slovak yıldız, ağrıları olduğu için Galatasaray derbisi düşünülerek teknik heyet tarafından riske edilmedi. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Abdülkadir Ömür ise ilk yarıda tekrar sakatlandı. İkili mücadele sonrası yerde kalan ve adalesinde problem olan genç yıldız, 32. dakikada yerini Yusuf Erdoğan’a bıraktı. Fırtına’da sınırdaki isimlerden Hüseyin Türkmen ile Yusuf gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşürken, pazar günü İstanbul’da oynanacak Galatasaray mücadelesi öncesi eksikler can sıkıyor.

Haberin Devamı

Nwakaeme geri dönebilir

Karadeniz ekibinde Djaniny ile Trondsen’in sakatlığı var. Nwakaeme ile Koita ise hasta... Bu oyunculardan Nwakaeme’nin yarın yapılacak testinin negatif çıkması halinde Galatasaray maçında kadroda olması bekleniyor. Djaniny ise yetiştirilmeye çalışılacak.

YORUM YAZ