MENÜ

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan büyük jest

Takımın zirveye çıkmasının ardından ilk kez soyunma odasına inen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, futbolculara, “Aynen böyle devam. Seri galibiyetlerle hedefe” diyerek takımı tebrik ederken, kişi başı 100’er bin TL prim açıkladı, paralar dün hesaplara yattı

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan büyük jest

Trabzonspor’da takımın ortaya koyduğu performansa Başkan Ahmet Ağaoğlu da kayıtsız kalmadı. Fenerbahçe karşısında elde edilen zaferden sonra Abdullah Avcı’dan izin alarak başkanlık döneminde ilk kez soyunma odasına inen Fırtına’nın patronu burada oyuncuları tebrik ederken, “Hepinizle gurur duyuyoruz. Seri galibiyetlerle aynen bu şekilde devam edelim. Hep beraber hedefimize ulaşacağız” sözlerini sarf etmişti. Ardından takımın büyük coşkusuyla karşılaşan Ağaoğlu futbolculara, Fenerbahçe galibiyet primi olarak kişi başı 100’er bin TL ödeme yapılacağını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Hocaya ayrı tebrik

Ağaoğlu prim ödemesini hiç bekletmeden dün direkt futbolcuların hesaplarına yatırılmasını sağladı. Başkanın soyunma odasında teknik direktör Abdullah Avcı ve ekibini de ayrıca kutlayarak galibiyet için teşekkür ettiği ifade edildi.

Safa Can Konuksever

YORUM YAZ