MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Göztepe maçını değerlendirdi. Fenerbahçe galibiyetinin ardından Göztepe deplasmanından alınan 3 puanın çok önemli olduğuna vurgu yapan Avcı, ''Şampiyonluk yarışında giderken bu tür galibiyetler son derece önemlidir. Trabzonspor taraftarı bizimle beraber olduğunda, bize hissettirdiği çok güzel duygular var. Geçen haftaki Fenerbahçe maçında bunu çok net gösterdiler. Cuma günü onları tekrar stada davet ediyorum.'' dedi.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan taraftara çağrı

Süper Lig’in 10. haftasında konuk olduğu Göztepe’yi 1-0 mağlup eden ve 24 puana yükselen Trabzonspor, haftayı lider tamamlamayı garantiledi. Karadeniz devinin teknik patronu Abdullah Avcı, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İzmir'den kazanarak dönmenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Avcı, aldıkları sonucun Fenerbahçe galibiyeti sonrası büyük önem taşıdığını söyledi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında bu tür galibiyetlerin önemine değinen Avcı, "Önemli bir galibiyet aldık. 3 sağ bek oyunda değişti. Geçen hafta Bruno sakatlanmıştı, bugün Dorukhan’la başladık. Onun kasığında problem oldu, Serkan geçti, sonra da mecburiyetten bu sefer Hüseyin Türkmen’i oraya koyduk. Marek Hamsik’i 60 dakika hesaplamıştık ama 90 dakika sahada tutmak zorunda kaldık. Abdülkadir Ömür önemli mesafe kat etti. Şampiyonluk yarışında giderken bu tür galibiyetler son derece önemlidir.'' dedi.

Haberin Devamı

Galibiyeti Trabzonspor taraftarına armağan eden tecrübeli teknik adam, ''Fenerbahçe maçının kazanılmasından sonra böyle bir deplasmanda da kazanarak devam etmek bizi hızlandıracak. Onun için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın ne kadar mutlu olduklarını tahmin edebiliyorum. Onlara armağan ediyorum. Trabzonspor taraftarı bizimle beraber olduğunda, bize hissettirdiği çok güzel duygular var. Geçen haftaki Fenerbahçe maçında bunu çok net gösterdiler. Cuma günü onları tekrar stada davet ediyorum." diye konuştu.

Trabzonspor camiasının her zaman olduğu gibi yarışın içinde kalacağını belirten Abdullah Avcı, "Son zamanlarda yakaladığımız çok iyi bir enerji var. Şehrin bize verdiği destek, kulübümüzün sağladığı imkanlar var. Umarım sonu güzel olur ama daha 10. haftayı oynadık, önümüzde çok yol var." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ