MENÜ

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor! Roma ve Sevilla takipte

Süper Lig'de son şampiyon Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürürken bir yandan da oyuncularına talipler çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bordo-Mavili ekipte başarılı bir dönem geçiren Abdülkadir Ömür ile Avrupa ekipleri Roma ve Sevilla'nın ilgilendiği iddia edildi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor! Roma ve Sevilla takipte

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'da adı sık sık Avrupa takımlarıyla anılan Abdülkadir Ömür'ün talipleri artıyor.

Haberin Devamı

TuttoMercato'da yer alan habere göre UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve orta sahasını yeniden inşa etmek isteyen Jose Mourinho yönetimindeki Roma, Trabzonspor forması giyen Milli futbolcu Abdülkadir Ömür ile ilgileniyor.

Bir diğer Milli futbolcu Zeki Çelik'in transferini de sonlandırmaya yakın olan İtalyan ekibi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Tek talibi Roma değil

Gösterdiği başarılı performanslar ile adı Avrupa takımlarının dikkatini çeken Abdülkadir Ömür için İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın da ilgisinin bulunduğu haberin detayları arasında yer aldı.

Bordo-Mavili ekiple 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon 38 maçta 7 gol ve 4 asistlik performansa imza atmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ